Social Icons

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη, αλλά οι δύο πρόσφατες «εκδηλώσεις αγάπης και ευγνωμοσύνης» του ελληνικού λαού σε δύο πολιτικάντηδες (τον Πρ. Παυλόπουλο και την Φώφη Γεννηματά) έχουν θορυβήσει τους υπευθύνους της δυστυχίας μας, που έχουν αρχίσει να σκέπτονται τι τους περιμένει στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, που έρχονται. Διάβασα, λοιπόν, σε καθεστωτική ιστοσελίδα:
“Την ίδια στιγμή στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης, αν και επιχειρείται να υποβαθμιστούν τα φαινόμενα και να μη δοθεί ιδιαίτερη σημασία, γίνεται συζήτηση για τους δυο προπηλακισμούς πολιτικών τις τελευταίες ημέρες. Το ερώτημα που κυριαρχεί είναι αν αυτά είναι δυο μεμονωμένα περιστατικά ή αρχίζει να διαμορφώνεται σιγά-σιγά κλίμα Οκτωβρίου του 2011, όπου είχαμε γενικευμένα κρούσματα προπηλακισμών και αποδοκιμασιών κατά πολιτικών κατά τη διάρκεια των παρελάσεων”.
Και απορώ: αφού –όπως μας λένε- έχουμε… success story, όλα πάνε πρίμα κι ο λαός δείχνει… κατανόηση για τα πάθη του, γιατί φοβούνται; Μήπως γιατί θα αποκαλυφθεί –επιτέλους- η πραγματικότητα;

Μαρία Καλογεροπούλου…