Social Icons

Πολιτική ενημέρωση του μέλους του Π.Σ. συναγωνιστή Γ.Γερμενή στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων!


Μικρά αποδείχθηκαν, για άλλη μια φορά, τα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού στην ομιλία του Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Γιώργου Γερμενή, που πραγματοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια την περασμένη Πέμπτη 5/9 στις 7.30 το απόγευμα!
Ο Συναγωνιστής ευχήθηκε σε όλους έναν καλό αγωνιστικό χειμώνα, αρκετά δύσκολο, με πολλές και ποικίλες προκλήσεις, που όμως οι Χρυσαυγίτες  δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν!  
"Τα γραφεία μας ΔΕΝ είναι απλά γραφεία όπως των άλλων κομμάτων! Είναι γραφεία μιας ιδέας που μεταλαμπαδεύτηκε σε μας, τους αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τις παλαιότερες γενεές Ελλήνων. Γιατί τα γραφεία μας είναι τα κάστρα του εθνικισμού και του πατριωτισμού."   "Εκτός από την πολιτική, ο φυσικός χώρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι το πεζοδρόμιο… "

Ο συναγωνιστής εξήρε την διάθεση των συναγωνιστών να συμμετέχουν σε απομακρυσμένες περιοχές σε τελετές τιμής και μνήμης, όπως αυτή που έγινε την πρώτη του μήνα στο Γράμμο και το Βίτσι! "Έτσι, είπε ο συναγωνιστής, αποτυπώνεται καλύτερα η ιστορία που αποκρύπτουν με κάθε τρόπο οι ανθέλληνες. Γιατί εκεί πάνω, συνετρίβησαν οι συμμορίτες κομμουνιστές από τους Έλληνες πατριώτες, και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε ο εφιάλτης που μας είχαν προετοιμάσει! Να μετατρέψουν την Ελλάδα μας σε προτεκτοράτο του Στάλιν με οποιοδήποτε κόστος. "

Για το θέμα των εκλογικών αναμετρήσεων του Μαϊου, (Ευρωεκλογές - Περιφερειακές εκλογές - Δημοτικές εκλογές), ο Συναγωνιστής τόνισε σε όλους τους τόνους και προς πολλαπλούς αποδέκτες αυτό που και ο Αρχηγός λέει κατ' επανάληψη: "H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κατέβει στις εκλογές με στελέχη της και δεν θα στηρίξει κανέναν άσχετο με το Κίνημα, όπως πολλοί δόλια και ανεύθυνα διαδίδουν. Κανένας από τα διεφθαρμένα κόμματα δεν έχει θέση ανάμεσά μας."




Για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και για το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, με αφορμή την πώληση του ΟΠΑΠ, ο Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γιώργος Γερμενής, απέδειξε με επιχειρήματα, ότι "από την πώληση του ΟΠΑΠ το ελληνικό Δημόσιο θα υποστεί ζημιά 214 εκατ. Ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο μεθοδεύεται και το ξεπούλημα των Κρατικών Λαχείων που θα πάνε όπως φαίνεται δώρο στον αγοραστή του ΟΠΑΠ".

Αναφερόμενος στη Συρία, καταδίκασε την όποια επέμβαση ζητούν να γίνει οι αμερικανοσιωνιστές, τονίζοντας ότι αυτοί που μάχονται τον Άσαντ είναι στην πραγματικότητα οι Ταλιμπάν!!! Και καυτηρίασε τη συστράτευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ με τις δυνάμεις που επιδιώκουν τον βομβαρδισμό της Συρίας. Διάβασε μάλιστα ένα άρθρο της Βουλευτού και τομεάρχη εξωτερκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου, η οποία τάσσεται υπέρ της επέμβασης στη Συρία.

Στηλίτευσε ιδιαιτέρως την απαράδεκτη συμπεριφορά και τις  προσβλητικές  δηλώσεις για τους Έλληνες και την Ελλάδα  του πρώην πρόεδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στυλιανού Σταυρίδη. "Αυτός ο φαιδρός, είπε μεταξύ άλλων, "ονειρεύεται μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, πράγμα που αυτοί οι οποίοι τον στηρίζουν, καταφέρνουν μια χαρά με τα συνεχή μνημόνια και την παράνομη λαθρομετανάστευση. Θέλουν να αδειάσει η Ελλάδα από τους Έλληνες"

Κλείνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής τόνισε ότι γι’ αυτόν δεν έχει σημασία αν το ακροατήριό του αποτελείται από εκατό ή από πέντε άτομα και κάλεσε τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Άνω Λιοσίων, ανάμεσα στα οποία και αρκετές γυναίκες, να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι τη νίκη.