Social Icons

Όταν οι θύτες παριστάνουν τα θύματα και οι τραμπούκοι του συστήματος τους δημοκράτες...

Τσάρκα στα τηλεπαράθυρα των καναλιών της ολιγαρχίας του πλούτου (του ΕΠΟΝίτη Μπόμπολα που έγινε βαρόνος, του εφοπλιστή Αλαφούζου κ.λπ.) κάνει από το πρωί το «θύμα των φασιστών» Σ. Πουλικόγιαννης και καταγγέλλει τους χρυσαυγίτες ως «όργανα του κεφαλαίου και των εφοπλιστών». Ναι, από τα κανάλια των ολιγαρχών του πλούτου και των εφοπλιστών τους καταγγέλλει! Αυτή, λοιπόν, είναι η… αποθέωση της δημοκρατίας!



Όμως, δυστυχώς γι’ αυτόν και το κόκκινο τραμπουκαριό, ο σύντροφος αυτός έχει παρελθόν. Αυτός ήταν ο επικεφαλής των «Κοζάκων» του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ έξω από τα… χειμερινά ανάκτορα της βουλής, όταν ψηφιζόταν το κρισιμότατο Μνημόνιο, το 2011. Τότε που οι βουλευτές έμπαιναν μέσα στη βουλή τρέμοντας την οργή του λαού, και δεν ήξεραν αν θα φύγουν από κει μέσα, πότε θα φύγουν και πως θα φύγουν. Αλλά, την υστάτη ώρα κι ενώ υπήρχε κίνδυνος να μην περάσει το Μνημόνιο, βρέθηκε λύση! Ήρθαν οι Κοζάκοι του ΠΑΜΕ και φύλαξαν τη βουλή πολύ αποτελεσματικότερα από την Αστυνομία, βγάζοντας από την καρδιά των βουλευτών το φόβο και αναγκάζοντας ως και αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη να τους συγχαρεί: «Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!


Βέβαια, κάποιοι «θρασείς» από τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές επιχείρησαν έφοδο στο «ναό της δημοκρατίας», με κίνδυνο να παρασύρουν κι άλλους και να χαθούν τα πάντα. Ωστόσο, άμεση ήταν η επέμβαση των συντρόφων μπράβων της κοζάκικης περιφρούρησης, που απέτρεψαν αυτόν τον μεγάλο κίνδυνο για τη… δημοκρατία και τη μνημονιοκρατία!


Στις φωτογραφίες που παραθέτουμε, ο αγέρωχος αρχικοζάκος ροπαλοφόρος σύντροφος Πουλικόγιαννης (το «θύμα», το «θύμα»…), κλωτσάει στο κεφάλι έναν από τους «θρασείς» που επιχείρησαν να ματαιώσουν τη μεγάλη γιορτή των διεθνών τοκογλύφων. Θαυμάστε τον!

(ΥΓ): Δεν είδαμε τα αντανακλαστικά των μέσων μαζικής εξαπάτησης στη τηλεοπτική δήλωση του αρχιτραμπούκου του ΠΑΜΕ,  ότι οι προγονοί του έχωσαν στην καρδιά των προγόνων  μας το σφυροδρέπανο, φανταστείτε να έκανε χρυσαυγίτης ανάλογη δήλωση τι θα γινόταν, όμως εδώ... μούγκα... Θα  μπορούσαμε να πούμε πολλά για αυτή την δήλωση δεν θα το κάνουμε όμως, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες και όχι να τους διχάσει.