Social Icons

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΗ

Ως δικαιοσύνη ορίζεται το Θείο αγαθό που δεν στοχεύει στην ευδαιμονία και στο όφελος όποιου την ασκεί, αλλά στον άλλον άνθρωπο. Κατά συνέπεια δικαιοσύνη είναι η κράτιστη των αρετών γιατί δεν ασκείται και εφαρμόζεται για ίδιο όφελος, αλλά προς χάριν τρίτου.
Η ειλικρινής δικαιοσύνη πηγάζει από την ανιδιοτέλεια και την ελευθερία της ψυχής.

Στις σύγχρονες κοινωνίες, το νομικό και δικαστικό σύστημα λειτουργεί, θεωρητικά τουλάχιστον, βάσει της Αριστοτελικής διορθωτικής δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία όλα τα άτομα είναι ίσα μεταξύ τους.
Φυσικά όλα αυτά είναι ιδεολογήματα και θεωρητικές έννοιες, αφού στην πραγματικότητα τα γεγονότα και οι καταστάσεις εξελίσσονται διαφορετικά και κατά τοιούτο τρόπο ώστε κάποια πρόσωπα ακόμη και αν εγκλιματίσουν, ή προτρέψουν τρίτους στην τέλεση κακουργηματικών πράξεων και παραβατικής συμπεριφοράς, έχουν το προνόμιο να βρίσκονται υπεράνω του νόμου και της δικαιοσύνης. Η δε ετυμηγορία καθορίζεται από ιδιοτελή κίνητρα και συμφέροντα κατευθυνόμενη από πνεύματα υπόδουλα σε στείρες ιδεολογικές ταυτότητες και ανούσιες έννοιες.
Τέτοια μορφή λοιπόν δικαιοσύνης ήταν και η δίκη του πρώην πρύτανη του ΕΜΠ Κώστα Μουτζούρη και του γραμματέα του εργατικού επαναστατικού κόμματος, Σάββα Μιχαήλ, καθώς βάσει της «αμερόληπτης» απόφασης, δεν προέκυψε τέλεση αδικημάτων ,ή αξιόποινων πράξεων. Φαίνεται τελικά ότι σύμφωνα με την «δημοκρατική» δικαιοσύνη για κάποια πρόσωπα, σε κάποιες θέσεις που πρεσβεύουν μιας συγκεκριμένης μορφής ιδεολογία, ο νόμος δεν αναγνωρίζει την ηθική αυτουργία.
Για να θυμηθούμε τι είχε συμβεί, οι δυο εξαίρετοι αυτοί κύριοι, κάθισαν στο εδώλιο κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε εναντίον τους το νομικό τμήμα του Κινήματος μας, με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης, της προτροπής σε βιαιοπραγίες και αμοιβαία διχόνοια καθώς και για την διατάραξη της κοινής ειρήνης.
Ειδικά ο τέως πρύτανης κατηγορείται ότι κατά την διάρκεια της θητείας του στο ΕΜΠ και κατά τους μήνες Ιανουάριο και Μάιο του 2009 επέτρεψε την χρήση οπτικών ινών στην γνωστή ακροαριστερή διαδικτυακή διεύθυνση και βήμα των τρομοκρατών και δολοφόνων Indymedia, που ως γνωστόν μέχρι και σήμερα εκπέμπει παράνομα, με την απόλυτη ανοχή της αστικής δημοκρατίας, από τις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου. Βάσει του κανονισμού του Πολυτεχνείου η δωρεάν παροχή τεχνολογικού και επιστημονικού υλικού γίνεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Μέσω λοιπόν αυτού του διαδικτυακού ισοτόπου το εργατικό επαναστατικό κίνημα προχώρησε σε αναρτήσεις που προέτρεπαν σε βιαιοπραγίες και διχόνοια και πόλεμο εναντίον του φασισμού.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι στο δικαστήριο έσπευσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκης και Κωνσταντοπούλου, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την στενή σχέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις ακροαριστερές τρομοκρατικές ομάδες και με το διαδικτυακό βήμα τους.
Και έτσι λοιπόν η Ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη ελαφρά τη καρδία και μέσω ενός πρελούδιο δημοκρατίας και πλουραλισμού τους αθώωσε.
Άραγε θα έπραττε το ίδιο αν μέσω του διαδικτυακού βήματος και των εντύπων της Χρυσής Αυγής προβάλλαμε μηνύματα μίσους και προτροπές για βιαιοπραγίες και καταστροφές εις βάρος ιδεολογικών μας αντιπάλων; Μάλλον όχι.
Γιατί τελικά όπως αποδεικνύεται σ’ αυτόν τον βασανισμένο τόπο η δικαιοσύνη λειτουργεί και αποφασίζει κατά περίπτωση αγνοώντας την βασική και κυρίαρχη αρχή, του ότι όλοι είναι ίσοι εμπρός στον Νόμο.
Δυστυχώς κάτω από έναν δήθεν δημοκρατικό μανδύα, λειτουργεί η χειρότερη μορφή ολοκληρωτισμού και χυδαίας προπαγάνδας. Πίσω από τους θεσμούς και την επιλεκτική ελευθερία επιβάλλεται και προβάλλεται μια γενικευμένη μορφή αντιστροφής της πραγματικότητας, που ασύστολα και ανερυθρίαστα προσδίδει σε κάθε τι Ελληνικό και Πατριωτικό, την ταυτότητα του Φασιστικού και ρατσιστικού.
Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο αφαιρεί τον λόγο από Εθνικιστές βουλευτές, εντός του κοινοβουλίου, ενώ επιτρέπει σε άλλους την ύβρη και την χυδαιότητα, απαγορεύει συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ενός νομίμως εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, ενώ συγχρόνως στις ίδιες ακριβώς τοποθεσίες επιτρέπει τις συναθροίσεις ακροαριστερών και αναρχικών στοιχείων που κάτω από αστυνομική προστασία (!!!) υβρίζουν το κράτος και το σύνταγμα, επιτρέπει την παρακώλυση και τον προπηλακισμό από χυδαίους αριστερούς τραμπούκους βουλευτών της Χρυσής Αυγής που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι σαν φόρο τιμής, ενώ από την άλλη επιτρέπει εκδηλώσεις μνήμης στο όνομα αυτών που κάποτε έστρεψαν αδίστακτα τα όπλα κατά της Πατρίδας τους και κατέσφαξαν αθώους και γυναικόπαιδα.
Ας μην μιλάμε λοιπόν σ’ αυτό τον Τόπο για δικαιοσύνη και νομιμότητα, ας μην μιλάμε για ισότητα και δημοκρατία, αλλά ας μιλάμε για ένα διεφθαρμένο και βρώμικο καθεστώς Σταλινικού τύπου, όπου κυριαρχούν κάθε λογής ανθελληνικά και δοσίλογα πρόσωπα. Ένα καθεστώς διαφθοράς και διαπλοκής που πλέον έχει αφήσει τα προσχήματα και αιτιολογεί τις πρακτικές του με την λασπολογία, ή την συκοφαντία, όταν μπαίνει φυσικά στον κόπο να το κάνει. Μια ερμαφρόδιτη αστική δημοκρατία και μια δοσίλογη αριστερά που στρατολογούν τους παρακρατικούς τραμπούκους και δολοφόνους καλύπτοντας την φύση του κτήνους με ιδιότητες και τίτλους, όπως συνδικαλιστές, σαν τον θρασύδειλο Θέμη Μπαλασόπουλο, ή κοινωνικοί επαναστάτες σαν τους Πυρήνες της φωτιάς. Και σαν πρωτοπορία του “στρατού” τους τοποθετούν την στρεβλή και αντεστραμμένη διανόηση, πρυτάνεις σαν τον Μουτζούρη και τους ομοίους του, ποιητές και ανθρώπους του πνεύματος σαν τον Νάνο Βαλαωρίτη καθώς και κάθε μορφής αρνητή των Πατριωτικών ιδεωδών, μόνο και μόνο για να εξιδανικεύσουν μέσω της επιστημονικής και φιλοσοφικής αποδοχής, τον ολοκληρωτισμό του άθλιου καθεστώτος που ηγούνται.
Ας ντρέπονται λοιπόν οι δικαστές που κατάντησαν την Ελληνική δικαιοσύνη από αμερόληπτη με δεμένα μάτια, θεόστραβη και ζαβή. Ας ντρέπονται αυτοί που αθώωσαν τους δοσίλογους που προβάλλουν μέσω της αρρωστημένης προπαγάνδας τους, τον διχασμό και το μίσος.
Ας γνωρίζουν όμως όλοι τους ότι, η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος έχει ήδη θέσει σε αντίστροφη μέτρηση τις ημέρες παντοδυναμίας τους, όπως επίσης ας λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους ότι πολύ σύντομα η Ελληνική δικαιοσύνη θα δικάζει προς όφελος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού, κολάζοντας με την ανάλογη αυστηρότητα τους ανθέλληνες, τους ριψάσπιδες, τους δοσίλογους και όλους αυτούς που εξυπηρετώντας τα διεθνή συμφέροντα πασχίζουν για τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει!

 Νικόλαος Παπαδιονυσίου.