Social Icons

Κακόμοιροι ευπαθείς παραλίγο να σκοτώσουν ιδιοκτήτρια βενζινάδικου στις Αχαρνές - ΒΙΝΤΕΟ

Παρολίγον τραγωδία σε πρατήριο καυσίμων σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου, όταν τσιγγάνος οδηγός, αφού φούλαρε με καύσιμα το αυτοκίνητό του, (95 ευρώ) έφυγε χωρίς να πληρώσει, παρασύροντας κάτω από τις ρόδες του μικρού φορτηγού του, την ιδιοκτήτρια του βενδινάδικου. Η άτυχη 46χρονη, προσπάθησε να εμποδίσει την αποχώρηση του οδηγού και πιάστηκε από την κολόνα του οχήματος.
Ο αδίστακτος οδηγός ωστόσο και ο συνεπιβάτης του, ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο οδόστρωμα και να βρεθεί κάτω από το όχημα του δράστη με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα,. Η γυναίκα πάντως, κατάφερε να συγκρατήσει τις πινακίδες του οχήματος. Μετά από την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία αποδείχθηκε πως οι πινακίδες είναι γνήσιες ενώ έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνα στο Ζεφύρι για τη σύλληψη των δύο δραστών.
Δείτε το σχετικό Video όπως λήφθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου βενζίνης αλλά και το ρεπορτάζ, όπως το παρουσίασαν οι ειδήσεις του ΑΝΤ που όπως και άλλα μεγάλα κανάλια, απέφυγαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους για την καταγωγή των δραστών. Ωστόσο τα σχόλια στο διαδίκτυο για μερίδα τσιγγάνων που δρουν ανενόχλητοι στις περιοχές Μενιδίου – Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, έπεσαν βροχή!