Social Icons

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ “ΕΥΠΑΘΕΙΣ”

Άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ δύο «ευπαθών» αδερφών, ενός 38χρονου κι ενός 48χρονου, στο Δροσερό της Ξάνθης. Τα «ευπαθή» αδέρφια βουτήχτηκαν για τα κληρονομικά και δεν άργησαν να βγουν και τα μαχαίρια, όπως συνήθως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Όμως, ο νεότερος απεδείχθη πιο… σβέλτος και κατάφερε χτύπημα κατά του αδερφού του στην κοιλιακή χώρα. Ο 38χρονος μαχαιροβγάλτης συνελήφθη, ενώ ο αδερφός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης, εκτός κινδύνου.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
Συνεχίζουν απτόητοι την εγκληματική τους δράση οι «ευπαθείς», γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους (για να μην πούμε πουθενά αλλού…) την «ευνομία παντού» του Δένδια.
Έτσι, συνελήφθησαν στη Θήβα ένας 25χρονος «ευπαθής» και μία 30χρονη ομόφυλή του, οι οποίοι ενέχονται σε σωρεία κλοπών – διαρρήξεων που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 07-07-2013 έως και 02-08-2013, σε σπίτια στις περιοχές της Χαλκίδας και της Αυλίδας Ευβοίας. Πιο συγκεκριμένα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δεκατρείς (13) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες, που διέπραξαν οι ανωτέρω, αφαιρώντας κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ το συνολικό όφελος που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους υπερβαίνει τις (35.000) ευρώ.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!