Social Icons

Οι ιδέες δεν τρομοκρατούνται!



Τις τελευταίες μέρες όλη η Ελλάδα αλλά και ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την σύλληψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, βουλευτών και στελεχών της. Κάνουν λόγο για εγκληματική οργάνωση, για δολοφονίες και για δικογραφίες σε καφάσια. Στο διαδίκτυο αναρτώνται διαρκώς φωτογραφίες του Αρχηγού και των βουλευτών με χειροπέδες.

Φωτογραφίες ακόμα και μέσα από τα κρατητήρια. Από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαδίδεται σαν ένα χαρμόσυνο μήνυμα. Ανακούφιση. Το όλο σύστημα πλέον ησύχασε. Έδεσε, νομίζει, όσους το πολεμούσαν. Όσους δε φοβήθηκαν λεπτό να το ξεντροπιάσουν και να τα βάλουν μαζί του. Ισχυροί, γενναίοι, ιδεολόγοι και οραματιστές. Αλλά στην αρχή λίγοι. Και τώρα? Τώρα άρχισαν να πληθαίνουν οι στρατιές τους. Άρχισαν να γίνονται πολλοί και να προκαλούν φόβο στο σάπιο σύστημα. Ο μόνος τρόπος για να ανακάμψουν την άνοδο του κινήματός μας ήταν αυτή. Η τελευταία ελπίδα, η τελευταία κίνησή τους. Κίνηση απελπισίας, φόβου και απόγνωσης. Παλεύουν μήνες ολόκληρους να θέσουν την απειλή – Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Να βρουν κάτι μεμπτό να της προσάψουν. <<Εγκληματική οργάνωση>>. Ένα κίνημα με ιερή ιδεολογία και πειθαρχία.
Όλο αυτό είναι το τέλος, ή απλά η αρχή της Χρυσής Αυγής? Όλο το μένος που έχει ξεσπάσει για όσους αγωνίζονται για την Ελλάδα, για την τιμή της, για την αλήθεια θα ξεσηκώσει τους Έλληνες. Η καταδίωξη ατόμων για τις ιδέες και την προσήλωσή τους σε έναν σκοπό ιερό, ανώτερο δεν μπορεί παρά να δυναμώνει τη φλόγα της πίστης. Συνέλαβαν ανθρώπους για τις ιδέες τους. Ιδέες άγνωστες σε όλους τους φιλελεύθερους υποκριτές- υποστηρικτές της δημοκρατίας. Οι ιδέες όμως δεν φυλακίζονται. Δεν τρομοκρατούνται. Η πίστη μας στον Αρχηγό παραμένει ακλόνητη.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

antepithesi.gr