Social Icons

Αλήθεια είναι εκείνο που δεν πρέπει να λέγεται...


Με την ολοκλήρωση της 6ης ημέρας και αφού έχω διαβάσει εκατοντάδες “δημοκρατικά” άρθρα σε φυλλάδες και διαδίκτυο τα οποία αποδίδουν αβάσιμες και μυθοπλασματικές θεωρίες κατά της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αποφάσισα να θέσω μερικές προσωπικές παρατηρήσεις. Παρατηρήσεις που αποδεικνύουν πως το εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο δεν είχε κανένα όφελος από την δολοφονία του θύματος αλλά ούτε φυσικά και καμία σχέση.
Είναι γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο είναι σε συνεχή δημοσκοπική άνοδο και οι “ρεαλιστικές” δημοσκοπικές εταιρίες “αποδέχονταν”- και θα εξηγήσω παρακάτω γιατί λέω αποδέχονταν - ότι είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Σε αυτό το σημείο θέτω ένα μεγάλο ερώτημα. Αν όντως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται πίσω από αυτήν την πράξη, την οποία να σημειώσουμε ότι από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε, ποιό το όφελος της να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Καλώ όλους τους ψευτοδημοκράτες που καπηλεύονται τον θάνατο ενός ανθρώπου, να ορθώσουν μια πρόταση από την οποία να αποδεικνύεται ΕΝΑ όφελος που θα είχε η Χρυσή Αυγή μετά από την ενέργεια αυτή. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ούτε κίνητρο αλλά ούτε και όφελος στο να προχωρήσει η Χρυσή Αυγή σε μια τέτοια πράξη. Αντιθέτως υπάρχει μεγάλη ζημία για το κίνημα μας και σε καμία περίπτωση κάποιο μέλος της δεν θα έπραττε κάτι τέτοιο. Από ότι φαίνεται όμως δεν συμφέρει το σύστημα το οποίο συλλειτουργεί με τα (Μ)έσα (Μ)αζικής (Ε)ξαπάτησης να εξετάσει αυτό το ρεαλιστικό ενδεχόμενο.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την ημέρα της δολοφονίας όπου τα Μ.Μ. Εξαπάτησης έχουν πάρει φωτιά...(!). Έχουν στα χέρια τους αυτό που περίμεναν εδώ και καιρό, έναν νεκρό για τον οποίο δήθεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή. Από το πρωί έως το βράδυ δε σταματούν να διαλαλούν στα τσοντοκάναλα τους και στις φυλλάδες τους το: “ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ώστε να τρομοκρατήσουν τα εκατομμύρια των υποστηρικτών της, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Δυστυχώς όμως για ακόμη μια φορά έχουν αποτύχει και αυτό θα αποδειχθεί εν καιρώ. Τους ερωτώ λοιπόν: από πότε οι πολιτικές πεποιθήσεις του κάθε τυχαίου δράστη καθιστούν ένοχο το εκάστοτε κόμμα για ηθική αυτουργία; Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε ολόκληρο το κοινοβούλιο θα έπρεπε να είναι εκτός νόμου! Και για να μην ξεχνιόμαστε χωρίς να γίνομαι γραφικός, αναφέρω μερικές από τις περιπτώσεις: Τσοχαντζόπουλου, siemens, marfin κ.α.
Όπως είπα παραπάνω οι δημοσκοπικές εταιρίες αποδέχονταν αναγκαστικά τα μεγάλα μας ποσοστά και ξαφνικά σήμερα έχουν έτοιμες και φρεσκομαγειρεμένες δημοσκοπήσεις με τη Χρυσή Αυγή σε μονοψήφια νούμερα...(!). Την ίδια ημέρα κυκλοφορούν και οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με τα υδατογραφήματα και ολόκληρα κατεβατά...(!). Μέσα σε όλο το χαμό ίσα που καταφέραμε και ακούσουμε κάτι δηλώσεις του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες περί χρηματοδοτικού κενού το 2015-2016...(!). Τέλος οι μεγάλες καταστροφές που ακολούθησαν τις αντιφασιστικές πορείες, στα γραφεία μας, στα σπίτια συναγωνιστών δεν έπαιξαν σχεδόν πουθενά. Κανένας “δημοκρατικός” δημοσιογράφος δεν έδωσε το βήμα του λόγου σε όσους επλήγησαν από τα καταστροφικά γεγονότα σε ολόκληρη την Ελλάδα...(!).

Με μοναδικό μας σύμμαχο την αλήθεια θα αντιμετωπίσουμε τις λασπολογίες τους, δεν είμαστε σαν αυτούς και δεν θα γίνουμε σαν αυτούς, γι' αυτό και μας πολεμάνε. Όσοι με αγγελικά πρόσωπα κλαίνε για τον αδικοχαμένο Φύσσα, ενώ περίμεναν την δολοφονία κάποιου ώστε να το χρεώσουν στην Χρυσή Αυγή, να είναι βέβαιοι πως θα κριθούν από την θεία δίκη!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!