Social Icons

Την ημέρα των εκλογών θα τους κοπεί το γέλιο...

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σ’ ένα ακόμη κατάπτυστο και προκλητικό άρθρο κατά του Κινήματός μας και προσωπικώς του Αρχηγού μας, γραμμένο από κάποιον Συρίγο, της αθλητικής εφημερίδας «Πράσινη». Το άρθρο αυτό γράφτηκε προ δεκαημέρου περίπου και αναφέρεται στον… Ελληναρά μπασκετμπολίστα Αντετοκούμπο. Σας παραθέτω τα κυριότερα σημεία του:

«Εδώ και δυο χρόνια περίπου, από τη στιγμή δηλαδή, που οι… φασίστες έγιναν μόδα, από την ηλιθιότητα κάποιων και την κακία που… πατροπαράδοτα θρέφουμε σαν λαός (να σας θυμίσω ότι για κάθε Λεωνίδα υπάρχει ένας Εφιάλτης και πως χωρίς διχόνοια απλά δεν ζούμε), πέρα από κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, που έχουν τα άντερα να απαντήσουν στον Μιχαλολιάκο και τους «μπράβους» του όπως τους πρέπει, όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν με κυριλίκια να αντιμετωπίσουν την αλητεία. Είτε γιατί δεν μπορούν, είτε γιατί δεν ....θέλουν, είτε γιατί τους βολεύει αυτή η κατάσταση, είτε ίσως γιατί κάποιοι απ’ αυτούς –τους πολιτικούς και τους πολιτικάντηδες- ψιλογουστάρουν κιόλας το… Λαϊκό Κίνημα του νεοφασισμού.
Το νέο κρεσέντο της φτηνής απομίμησης του Χίτλερ, κατά του Γιαννάκη Αντετοκούμπο και της φαμίλιας του, ανθρώπων δηλαδή κυνηγημένων που έφυγαν από μια πατρίδα που σπαράζεται, για να ζήσουν στην Ελλάδα, δεν είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα του μίσους, με την οποία «σέρνει» την καριέρα του ο Μιχαλολιάκος αλλά μια ξεκάθαρη στοχοποίηση όλων αυτών των κακομοίρηδων που έρχονται εδώ για να παλέψουν. Ελπίζουν παλεύοντας και παλεύουν ελπίζοντας. Κι όσο φοβόμαστε, τόσο γίνονται από νάνοι θεριά οι Μιχαλολιάκοι και τα… λεβεντόπαιδα του. Ε, λοιπόν, δεν (σας) φοβάται κανείς πια ρεεεε… Γέλιο προκαλείτε με τη γραφικότητα σας. Γέλιο για σας και θλίψη για αυτούς τους… αγανακτισμένους που σας ψηφίζουν».
Θα ήθελα να κάνω δύο μόνο μικρές παρατηρήσεις:
1η) Οποιοσδήποτε γουστάρει τους «κυνηγημένους που έφυγαν από μια πατρίδα που σπαράσσεται για να ζήσουν στην Ελλάδα», να τους πάρει σπίτι του και μετά ας λέει ότι θέλει…
2η) Όσον αφορά τη «γραφικότητα» και το «γέλιο» που προκαλεί η Χρυσή Αυγή σ’ αυτόν και τους ομοίους τους, θα φροντίσουμε εμείς οι απλοί ψηφοφόροι την ημέρα των εκλογών να τους κοπεί μία κι έξω το γέλιο!