Social Icons

ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν απαγορεύεται!
 Με θλίψη, επιφύλαξη, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα το όργιο παραπληροφόρησης και λάσπης που δέχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Με περίσσιο θράσος "πρώην μέλη" έχουν κατακλύσει τα γνωστά τσοντοκάναλα της διαπλοκής και μιλούν για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χωρίς βεβαίως τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, όπως πάντα.

Κουραστήκαμε στ΄ αλήθεια να ακούμε ότι είμαστε εγκληματική οργάνωση, ότι τα μέλη μας είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ή να δεχόμαστε την κατακραυγή από γνωστούς, συγγενείς και φίλους μη ανήκοντες στον χώρο, για το πού έχουμε μπλέξει…
Κουραστήκαμε πια να ακούμε χαζομάρες με τις οποίες γελάει και ο κάθε πικραμένος....
Κουραστήκαμε να βλέπουμε ολόκληρο το σάπιο σύστημα να επιδίδεται σε μια τρελή κούρσα εντυπώσεων πάνω από το πτώμα ενός νεκρού, μια φωτογραφία του για λίγες χιλιάδες φύλλα...
Κουραστήκαμε να βλέπουμε Megalo - δημοσιογραφίσκους, σε εντεταλμένη υπηρεσία, να παίζουν τον ρόλο του δικαστή και να δικάζουν τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ντροπή… Μια άγνωστη λέξη γι αυτούς τους λασπολόγους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι οι δήθεν δημοσκοπήσεις και το μοίρασμα των "χαμένων ποσοστών" μας! Και όμως! Τους ενημερώνουμε σε όλους τους τόνους ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ακόμη την τρίτη θέση! Αν μόνο αυτό μπορούν να κάνουν τελικά είναι (ήταν έτσι κι αλλιώς) ΛΙΓΟΙ!
Εγκληματική οργάνωση ΌΜΩΣ δεν είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά εσείς κύριοι!
Πετάτε την μπάλα στην εξέδρα, παίζοντας το παιχνίδι της κυβέρνησης, έναντι ποίου τιμήματος;;;
Ή δεν ξέρετε τι μέτρα θέλει να περάσει η κυβέρνηση τις επόμενες μέρες;

Αν όχι να σας φρεσκάρουμε την μνήμη σας:

Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΟ.

Αύξηση των εισιτηρίων του ΟΣΕ και των αστικών συγκοινωνιών.

Διατήρηση της «έκτακτης» εισφοράς αλληλεγγύης για τρία ακόμα χρόνια.

Περικοπές σε μισθούς, επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ.

Αύξηση τελών κυκλοφορίας.

Νέο σύστημα υπολογισμού αντικειμενικών τιμών, που θα φέρει αυξήσεις σε αρκετές περιοχές.

Επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο εμφιαλωμένο νερό. (κάτι ακούγεται και για τον αέρα που αναπνέουμε αλλά δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως)

Ακόμα μεγαλύτερη περικοπή φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων φόρου, αρχίζοντας από τους χαμηλούς συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά και από την κατάργηση της έκπτωσης που προκύπτει από τις ιατρικές δαπάνες.

Νέος φόρος ακινήτων.

Αλλά για αυτά κουβέντα! Όμως τόνοι μελανιών χύθηκαν τις μέρες που πέρασαν για να γραφτούν απίστευτα πράγματα.

Όπως:

"Μαθητής σε σχολείο χαρακώθηκε από χρυσαυγίτη γιατί του προσέβαλλε την κοπέλα του". Η μητέρα του υπέβαλλε μήνυση αλλά και αυτή έπεσε θύμα τρομοκρατίας από τους χρυσαυγίτες. Γιατί όλως παραδόξως το θυμήθηκαν ΤΩΡΑ, αυτό δεν θα μας το απαντήσει κανείς…

Η κα Πιπιλή (ναι, η γνωστή μεθυσμένη) παραπονέθηκε γιατί στο εξοχικό της τον Ιούλιο είχαν πάει χρυσαυγίτες να της επιτεθούν… εκείνη έλειπε όμως και τα παιδιά απλά φώναζαν στους τοίχους . Ξεσηκώθηκε η γειτονιά και 74 μέρες μετά θυμήθηκε να πάει να το καταγγείλει.

Και το καλύτερο… "Πρώην" χρυσαυγίτης άνοιξε το στόμα του στο ΕΘΝΟΣ και με αυτά που είπε καταλήξαμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτικό κόμμα, αλλά το παρακλάδι της ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ στην Ελλάδα. Μετά από όλα αυτά η λέξη «ΠΡΩΗΝ» παίρνει μια νέα διάσταση…

Απίστευτες αφηγήσεις για τάγματα εφόδου, στρατόπεδα εκπαίδευσης (!) Έχουμε λέει 3000 μαχητές να επέμβουν - ξεπερνάμε δηλαδή και την Χεσμπολάχ και άλλα πολλά… Όρεξη να έχεις να ακούς και να βλέπεις… και να γελάς με την ψυχή γιατί ΌΛΑ αυτά μετά την πρώτη ανάγνωση, μόνο γέλωτα προκαλούν….

Είναι όλοι βλακωδώς ανόητοι! Και θα τους διαψεύσουν τα μελλοντικά γεγονότα!

Η Χρυσή Αυγή όντας σε συνεχή δημοσκοπική άνοδο και έχοντας αφήσει πίσω της την τρίτη θέση, θα κερδίσει τις δημοτικές στο δήμο Αθηναίων. Θα δείτε πως όλοι αυτοί θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν σε έναν μήνα το πολύ!

Γιατί το ψέμα έχει πολύ κοντούτσικα ποδαράκια και δεν μπορεί να πάει μακρυά!

Απόδειξη πως μέχρι και το δοτό ΕΣΡ κάλεσε για διευκρινίσεις το Mega, λόγω του ότι «δεν προβάλλει προσηκόντως τις πολιτικές απόψεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ».


Ο στόχος τους όμως, και κινούνται πειθαρχημένα προς αυτόν, να τους το αναγνωρίσουμε, είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινή γνώμης από τα πολύ σοβαρά θέματα της κοινωνίας.

Μένει μόνο να μας πούν πόσο κόστισε στους ΣαμαροΒενιζέλους όλο αυτό το show!

Γιατί ΜΟΝΟ περί show μπορούμε να μιλάμε ΌΤΑΝ:


• Στην παιδεία υπάρχει αναβρασμός με τους καθηγητές να περνάνε στην 2η εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων και δεν ασχολείται κανείς.

• Στους Δήμους μόλις χθες βγήκαν 3000 Δημοτικοί Αστυνομικοί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, στον προθάλαμο δηλαδή της απόλυσης και δεν ασχολείται κανείς.

• Στη Βουλή περνάει αυτές τις μέρες η (ν)τροπολογία για το ξέπλυμα μίζας πολιτικών και καναλαρχών και δεν ασχολείται κανείς.


Η μόνη δύναμη που θέλει και μπορεί να ανακόψει αυτό τον κατήφορο είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο Αρχηγός της Νικόλαος Μιχαλολιάκος, το ξέρετε, απλά προσπαθείτε να ανακόψετε την δυναμική του ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ με κάθε μέσο!

Είστε σε πανικό γιατί…. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και εσείς ΤΡΕΜΕΤΕ.

Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι ΕΔΩ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ενωμένοι σαν μια γροθιά, γιατί εμείς δεν έχουμε συμφέροντα τα οποία μπορεί να μας χωρίσουν.
Έχουμε μόνο την Ελλάδα μας και την πίστη στην πατρίδα μας και στον Αρχηγό μας και στην ιδέα και αυτό μας κρατά ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ.

Λυπούμαστε που σας χαλάμε τη βολή και τα σχέδιά σας να ξεπουλήσετε τα πάντα, αλλά έτσι είναι η ζωή… Ο τροχός γύρισε και ο λαός ξύπνησε. Και ότι και να κάνετε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. Σας έχει πάρει χαμπάρι. Μη γίνεστε γραφικοί λοιπόν… Σταματήστε να πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα, γιατί ο άνεμος ξανά στα μούτρα σας θα την γυρίσει.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!


                                                                       ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ – Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ