Social Icons

ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ – ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!


Μπορεί οι κομμουνιστές να πετάνε στο δρόμο τους εργαζομένους των δικών τους επιχειρήσεων (και χωρίς αποζημίωση), αλλά –όλα κι όλα- στην υπεράσπιση όλων των υπολοίπων απολυμένων είναι πρώτοι και καλύτεροι!

Έτσι έγινε και στη Χαλκίδα, όπου τα μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το Super Market Carrefour, για να διαμαρτυρηθούν για την απόλυση μιας υπαλλήλου του καταστήματος και έκλεισαν την είσοδο.
Η διεύθυνση του Super Market ειδοποίησε την Αστυνομία για να ανοίξει την είσοδο και μετά από λίγο κατέφτασε στο σημείο αστυνομική δύναμη με επικεφαλή της τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας Ευάγγελο Φλεβάρη. Τότε τα μέλη του ΠΑΜΕ επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και έστειλαν στο νοσοκομείο τον αστυνομικό διευθυντή.
Δεν τρέχει τίποτα βεβαίως, αυτά συμβαίνουν καμιά φορά, άλλωστε πως είναι δυνατόν να διωχθούν μέλη κόμματος του συνταγματικού τόξου; Στην Ελλάδα του 2013, μόνο χρυσαυγίτες διώκονται!
(ΥΓ): Χαίρε Δένδια, «ευνομία παντού»!