Social Icons

Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ -



Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην επίκαιρη ερώτησή του σχετικά με την αντιμετώπιση της παιδοφιλίας.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε για ακόμη μια φορά πως αυτή η Βουλή λειτουργεί με λιγότερους από 300 Βουλευτές, ζήτημα το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Παράγοντες ξένοι προς το κοινοβούλιο συνεχίζουν να επιβάλλουν την θέλησή τους, κάτι που πρέπει να λυθεί άμεσα προς όφελος της Δημοκρατίας
.

Η εν λόγω ερώτηση είναι άκρως επίκαιρη και πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα. Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η υπόθεση του 40χρονου παιδόφιλου στο Περιστέρι που όταν συνελήφθη ήδη εκκρεμούσε εις βάρος του απόφαση, η οποία δεν είχε εκτελεστεί ποτ, γιατί η εισαγγελία είχε στείλει την απόφαση μέσω ταχυδρομείου στις αστυνομικές αρχές και τελικά χάθηκε! Αν αυτός ο άνθρωπος δεν είχε συλληφθεί, θα συνέχιζε το τρισάθλιο έργο του.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι δραματικά, καθώς από τους 965 που έχουν κατηγορηθεί για παιδοφιλία, μόνο για τους 55 έχουν σχηματισθεί δημογραφίες. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι το σημαντικότερο όπλο των παιδόφιλων είναι το διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν εκατομμύρια ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία. Είναι αναγκαίο να αυστηροποιηθούν περαιτέρω οι ποινές, να τιμωρούνται οι παιδόφιλοι και να μην έχουν την δυνατότητα να ξεφεύγουν με μόνο 10 χρόνια κάθειρξης.