Social Icons

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΑΓΡΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΣΤΗΝ… ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΖΟΥΛΟΥ!


Οι άγριες ρατσιστικές επιθέσεις στην… Νότια Αφρική –για τις οποίες σας ενημερώσαμε προ ημερών- συνεχίζονται! Οι επιθέσεις ήρθαν μετά από δηλώσεις του βασιλιά των Ζουλού GoodwillZwelithini που είπε ότι οι ξένοι θα έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν επειδή παίρνουν τις δουλειές από τους ντόπιους. Στον νέο γύρο ρατσιστικών επιθέσεων, υπάρχουν εφτά νεκροί!Σε μια σειρά φωτογραφιών του JamesOatway καταγράφεται καρέ καρέ η ρατσιστική δολοφονία ενός από τους εφτά, του EmmanuelSithole στο Γιοχάνεσμπουργκ.
Η επίθεση, που διήρκεσε λιγότερο από δύο λεπτά, έγινε μετά από μια νύχτα ταραχών στην AlexandraTownship, όπου λεηλατήθηκαν καταστήματα ξένων.


Ο EmmanuelSithole από τη Μοζαμβίκη περπατούσε στον δρόμο όταν του επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι 4 Νοτιοαφρικανοί, μαχαιρώνοντάς τον θανάσιμα, παρά τις εκκλήσεις του για έλεος.


Στο σημείο βρισκόταν ο φωτογράφος JamesOatway που απαθανάτισε τη δολοφονική επίθεση με την κάμερά του, σημειώνοντας πως ήθελαν μόνο ένα πράγμα. Να σκοτώσουν.
«Ήθελαν το αίμα του και τίποτα δεν επρόκειτο να τους σταματήσει. Όταν ξεκίνησε η επίθεση, βρισκόμουν 20 μέτρα μακριά.


Κάποια στιγμή πλησίασα στα 4-5 μέτρα, πιστεύοντας ότι θα τον αφήσουν. Ακόμα τον θυμάμαι να με κοιτάζει μέσα στα μάτια. Ήταν ζαλισμένος και σοκαρισμένος και αυτό αποτυπωνόταν στο πρόσωπό του», σημείωσε μιλώντας στο CNN.
Ο JamesOatway μαζί με τον συνάδελφό του δημοσιογράφο BeauregardTromp μετέφεραν τον EmmanuelSithole στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι εγχώριοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» τουμπεκιάζονται κι ούτε κουβέντα για να πάνε στην Νότιο Αφρική, να προτάξουν τα… στήθια τους στους νοτιοαφρικανούς ρατσιστές. Λέτε να φοβούνται ότι θα καταλήξουν σε κανένα… καζάνι και θα γίνουνε… μεζές των Ζουλού; Αν φοβούνται αυτό, να μη φοβούνται! Γιατί αυτοί δεν… τρώγονται με τίποτα!