Social Icons

«H ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ» ΛΕΕΙ Ο ΠΑΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Βρε σεις; Αφού χάσατε το …»πλεονέκτημα» από τον Σύριζα και τώρα, πλέον, ο κόσμος θα ακούει Αριστερά και θα τρέχει, αφού με τους λάθρο που υπερασπίζεστε χάσατε τους Έλληνες εργάτες, τώρα ψάχνετε να βρείτε τις εγκληματικές οργανώσεις… Άντε κοιταχτείτε στον καθρέφτη σας πρώτα και μετά κάντε δηλώσεις για εγκληματικές οργανώσεις… Εθνοπροδότες…!
«Ανυπακοή» κάλεσε την κυβέρνηση να δείξει ο κ. Θανάσης Παφίλης αναφορικά με το μεταναστευτικό. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ πρότεινε στην κυβέρνηση να κάνει πράξη τις απειλές και να χορηγήσει έγγραφα τους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ελλάδα, προκειμένου αυτοί να περάσουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
«Γιατί δεν το κάνετε; Φοβάστε ότι θα τους στείλουν πίσω; Κάντε το και θα δείτε ότι δεν πρόκειται να τους στείλουν» είπε ο κ. Παφίλης υποστηρίζοντας ότι «σε διαφορετική περίπτωση θα είστε όπως ο Ζήκος στην ταινία.
Εκτός αυτού, το στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης του Περισσού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Χρυσή Αυγή την οποία χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση». «Δεν έχουν το θάρρος να πουν εδώ όσα πραγματικά πιστεύουν. Είναι εγκληματική οργάνωση γιατί έκανε και καθοδηγούσε εγκλήματα. Μέλη της και βουλευτές της κάνανε ασκήσεις με μαχαίρια σε μετανάστες. Δολοφονικές όλες οι επιθέσεις με πρωτοστάτες τους βουλευτές και τώρα στην βουλή παριστάνουν τις αθώες περιστερές» είπε για να συνεχίσει: «Ποιοι μιλούν; Όταν εμείς πολεμάγαμε τους Γερμανούς οι πρόγονοί τους ήταν ταγματασφαλίτες. Είναι πολιτικοί απόγονοι των μαυραγοριτών και των κουκουλοφόρων. Είναι απόγονοι της χούντας. Αυτοί έκαναν πογκρόμ και είχαν δουλεμπορικό γραφείο. Αυτοί που τολμούν να κρίνουν τους κομμουνιστές και τους αγωνιστές της πατρίδας. Η θέση τους είναι στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είναι εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση».
Ε πέστο μας ντε να ησυχάσουμε..! Λοιπόν, εντριβές με αλατόνερο και τσουκνίδες και κάθε δεύτερη εντριβή μακροβούτι από τον τριτο όροφο χωρίς αλεξίπτωτο! Και περαστικά για το παραλήρημα…!
Ιδού που και σε ποιους θα πρέπει να πάνε οι διωκτικές αρχές της χώρας, να κάνουν εισβολή και να συλλάβουν άπαντες τους μπολσεβίκους που ονειρεύονται «επανάσταση», κατάλυση του Συντάγματος και κατάληψη της εξουσίας με την βία.
Για να μην μιλήσουμε για τα χιλιάδες εγκλήματα κατά Ελλήνων που έγιναν κατά την διάρκεια του συμμοριτοπόλεμου που τον ωραιοποιούν με την λέξη … «εμφύλιος»…