Social Icons

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ... ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ



Tα παιδιά του Σύριζα, η νεολαία και ο ανθός μαζί, μπήκαν στο προαύλιο της Βουλής πριν λίγη ώρα, έκαναν την βόλτα τους εντελώς ανενόχλητοι, έχει και ωραίο καιρό... 

Σκεφθείτε όμως αυτοί, να ήταν Χρυσαυγίτες, τι θα γινόταν τώρα...
Ενώ ο αρμόδιος υπουργός μένει απλά στις διαπιστώσεις πως "δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η κατάσταση" χωρίς να κάνει ότι προβλέπεται, εδώ και 60 ημέρες, δειλά - δειλά στην αρχή, μαζικά πλέον, οι αναρχοαυτόνομοι κομμουνιστοσυμμορίτες, ή όπως αυτοαποκαλούνται "ο ανθός της νεολαίας" ή νεολέρας, κάνουν μπάχαλο την χώρα, πότε καταλαμβάνοντας γραφεία κομμάτων, πότε κομματικών βουλευτών, πότε Πανεπιστήμια, πότε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.

Ενώ βρίσκονται ακόμη στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου στην Αθήνα, νεαροί κατέλαβαν το γραφείο του βουλευτή του Σύριζα, ανάρτησαν πανό και ζητούν την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού και την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η κατάληψη της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου.
Σε κατάληψη από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου βρίσκεται από σήμερα τις 07:30 και το δημαρχείο Νέας Σμύρνης. Ομάδα αποτελούμενη από 20 άτομα, εισέβαλε στο κτήριο επί της Ελευθερίου Βενιζέλου κι αφού έδιωξαν τους υπαλλήλους του δημαρχείου κρέμασαν ένα πανό στην πρόσοψη, στο οποίο αναγράφονται τα εξής: «Ενάντια στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό» από την «Κονωνική-ταξική αντεπίθεση».


Εμπρός λαέ για μια προοδευτική Ελλάδα. Αλληλεγγύη στα αδέρφια μας ardipithecus ramidus που ζουν έγκλειστα στη ζούγκλα του Αμαζονίου!