Social Icons

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ


Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Ακούστε, κηφήνες: Είμαστε σε πόλεμο μαζί σας και με ολόκληρο το σάπιο σύστημα που σας ανέδειξε και σας συντηρεί. Βδέλλες πάνω στο σώμα του ελληνικού λαού, παλλακίδες των πολιτικών τυράννων των Ελλήνων, καλά κάνετε και μας φοβάστε, γιατί θα σας σαρώσουμε στο πέρασμά μας. Το Δημόσιο υπάρχει για να υπηρετεί τον πολίτη, όχι για να τον πνίγει, να πεθάνουν οι άλλοι για να ζήσετε εσείς. Κανένας τίμιος, ευσυνείδητος, αποδοτικός εργαζόμενος υπάλληλος του Δημοσίου δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αυτόν τον τιμάμε και τον θεωρούμε απαραίτητο για την λειτουργία του κράτους. Εσάς όμως, που κάνατε ουρές έξω από τα γραφεία των βολευτών σας, σας υποσχόμαστε ότι θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Γιατί υπάρχει και νόμος…

Φτιάξατε -οι περισσότεροι- επαύλεις χωρίς να έχετε δουλέψει ώρα. Χτίσατε τραπεζικούς λογαριασμούς με έναν μισθό. Γυρίσατε όλο τον κόσμο με τον δικό μας ιδρώτα. Γίνατε νοματαίοι στις πλάτες μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω.

Άχρηστοι, που αν δεν ήσασταν συνδικαλιστάδες, θα ήσασταν σίγουρα επαίτες. Ψεύτες, που ποτέ δεν ενδιαφερθήκατε ειλικρινά για ένα εργατικό αίτημα, μία κοινωνική διεκδίκηση. Πόρνες του κεφαλαίου, χωρίς ίχνος ανδρισμού πάνω σας. Αυτοί είστε.