Social Icons

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ Γ΄ ΤΥΠOY


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο για τις φυλακές.

Αρχικά, ανέφερε πως για μια ακόμη φορά καταλύεται το Σύνταγμα των Ελλήνων και η Λαϊκή Κυριαρχία με την αναιτιολόγητη απαγόρευση του εισαγγελέα Φυλακών στους πρυφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.


Η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας συνεχίζεται για να μην ακούγεται η φωνή της αλήθειας.

Σε αυτό το έγκλημα υπάρχει συνενοχή όλων των κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου», καθώς όλοι έχουν δει και γνωρίζουν τα ντοκουμέντα με την ομολογία Μπαλτάκου και την εντολή Σαμαρά σε δικαστικό για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλος διαφοροποιήθηκε από αυτήν την παρανομία, λέγοντας πως οι κρατούμενοι βουλευτές πρέπει να προσέρχονται στα κρίσιμα νομοσχέδια. Το Σύνταγμα όμως δεν κάνει εκπτώσεις και διακρίσεις. Κρίσιμη είναι η λειτουργία του Κοινοβουλίου και επιτάσσει να λειτουργεί με 300 βουλευτές.

Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου ήταν ο εμπνευστής της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής με συνεχείς παράνομες παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Αναφορικά με νομοσχέδιο, τόνισε πως η αποσυμφόρηση των φυλακών μπορεί να γίνει μόνο μέσω των απελάσεων των αλλοδαπών κρατουμένων.

Επισήμανε ακόμη ότι εσκεμμένα «θάφτηκε» η διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Τέλος, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή αλώνει οριζόντια το πολιτικό σύστημα εξουσίας και γι΄ αυτό συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.




Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Λαγός τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου.

Ο Συναγωνιστής τόνισε αρχικά ότι η παρουσία των παράνομα προφυλακισμένων Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο είναι επιβεβλημένη και δεν πρέπει να παρεμποδίζεται. Το ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναμένεται να καταδικάσει το ελληνικό κράτος για την παράνομη μεταχείριση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά με την αποσυμφόρηση των φυλακών είναι απαραίτητο το 70% των κρατουμένων, οι οποίοι είναι αλλοδαποί, να εκτίσουν τις ποινές τους στην χώρα προέλευσής τους. Οι φυλακές τύπου Γ΄ στην ουσία ποτέ δεν δημιουργήθηκαν, άρα ποια η λογική να καταργηθούν; Αυτό που χρειάζεται είναι ο διαχωρισμός των ποινικών κρατουμένων από τους τρομοκράτες.

Αναφορικά με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, αναρωτήθηκε γιατί κανείς δεν μιλά για τους παράνομα προφυλακισμένους Χρυσαυγίτες που παραμένουν πολιτικοί όμηροι. Επιπλέον, σε αυτήν την ραδιουργία συνηγόρησαν και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ που λασπολόγησαν, συκοφάντησαν και ενορχήστρωσαν την μαύρη προπαγάνδα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σε αυτήν την σκευωρία, η οποία θα καταπέσει με πάταγο στην επερχόμενη δίκη, υπήρξε συμπαιγνία ΝΔ με την αριστερά







Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής, Αντώνιος Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου.

Ο Συναγωνιστής αρχικά ζήτησε διευκρινίσεις από τον κ. Μητρόπουλο και τις λίστες φοροδιαφυγής στις οποίες εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα, καθώς κανένα μέλος, στέλεχος ή βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν βρίσκεται σε καμιά τέτοιου είδους λίστα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επισήμανε την επιλεκτική και υποκριτική ευαισθησία του «δημοκρατικού τόξου» για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την στιγμή που σιωπούν όταν ο παράνομα προφυλακισμένος Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος για 60 μόλις λεπτά της ώρας για να δει την νεογέννητη κόρη του.

Επιπλέον, για τα εγκλήματα της Μαρφίν και της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη δεν έχει λογοδοτήσει κανείς στην Δικαιοσύνη. Τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι κατ΄ επίφαση άσυλα ιδεών, καθώς οι εγκληματικές συμμορίες των αναρχικών δεν επιτρέπουν καμία Ιδέα του Εθνικισμού να διαδοθεί εκεί.

Τέλος, οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν την προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα αποσιωπούν όλες τις αθωωτικές αποφάσεις που αφορούν τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος.

Σύντομα, όμως θα ξεκινήσει η δίκη και εκεί θα επέλθει η δικαίωση της Χρυσής Αυγής.





Η Βουλευτής Λαρίσης, Δέσποινα Σβερώνη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την κατάργηση των καταστημάτων κράτησης Γ΄ τύπου.

Η Συναγωνίστρια υπερτόνισε την άποψη του υπουργού Δικαιοσύνης ότι οι έγκλειστοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έπρεπε σήμερα να παρευρίσκονται στην Ολομέλεια. Οι φυλακές θα πρέπει να είναι σωφρονιστικά καταστήματα και όχι αποθήκες ψυχών, όπως ισχύει σήμερα.

Οι Βουλευτές δεν θα πρέπει να δείχνουν ευαισθησία μόνο σε αυτούς που έχουν διαπράξει βαρύτατα εγκλήματα όπως ανθρωποκτονίες, αλλά σε όλους τους κρατούμενους και στους αδίκως προφυλακισμένους Βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος που δεν έχουν καταδικαστεί και ισχύει ακόμα το τεκμήριο της αθωότητας.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο επισήμανε πως οι φυλακές Γ΄ τύπου δεν έχουν γίνει ακόμα, παρά το ότι το σχέδιο νόμου τις καταργεί! Πρέπει, λοιπόν, να λειτουργήσουν οι φυλακές Α και Β τύπου όπως ακριβώς προτάσσεται, με ειδικές πτέρυγες για τους ιδιαίτερα επικίνδυνους κρατούμενους.

Τέλος, κατήγγειλε το κατάπτυστο γεγονός της κατάληψης του ΕΚΠΑ από αντεξουσιαστές, οι οποίοι ουσιαστικά εξουσιάζουν την Χώρα μας.