Social Icons

ΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ… «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ» ΛΕΕΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ




Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Διγλωσσία πάψε πια να χτυπάς με το σπαθί.
Σε αυτή την κυβέρνηση το άδειασμα του ενός υπουργού από τον άλλον και ο πόλεμος της εξουσίας και ποιος έχει μεγαλύτερη επιρροή στον Πρωθυπουργό, είναι τόσο καθημερινό φαινόμενο, που τελικά ο κόσμος – και πολλές φορές όχι άδικα – δεν ξέρει τι ισχύει και τι τον περιμένει.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «άδειασε» τον υπ. Εσωτερικών προχωρώντας σε κατηγορηματική διάψευση ενδεχόμενης μη καταβολής της δόσης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο πρακτορείο Reuters είπε συγκεκριμένα:
«Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα, η Ελλάδα να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς το ΔΝΤ στις 9 Απριλίου», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης. Ο ίδιος ανέφερε ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων έχει καλύψει την απόσταση και έχει δημιουργήσει κοινό έδαφος, ενώ πρόσθεσε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει περαιτέρω εξειδίκευση και σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη σε Eurogroup που θα επικυρώσει τη συμφωνία.
Η δήλωση του κυβερνητικού εκπρόσωπου ήρθε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των βασικών σημείων της συνέντευξης του Νίκου Βούτση στο Der Spiegel, όπου ο υπουργός Εσωτερικών προειδοποίησε ότι «Αν έως τις 9 Απριλίου δεν εισρεύσουν χρήματα, θα πληρώσουμε πρώτα τους μισθούς και τις συντάξεις εδώ στην Ελλάδα και μετά θα ζητήσουμε από τους εταίρους μας στο εξωτερικό συναίνεση και κατανόηση για το ότι δεν θα πληρώσουμε εγκαίρως τα 450 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ», σημειώνοντας πως αυτό θα γίνονταν μετά από συμφωνία ώστε να μην θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός.
ΔΗΛΑΔΗ: Αν τα χρήματα δεν φτάνουν για την πληρωμή και των δυο, θα ισχύσει ότι είπε ο άνθρωπος δίπλα στον Τσίπρα. 
Θα πληρωθεί το ΔΝΤ και ΌΧΙ οι μισθοί και οι συντάξεις που είπε ο αρμόδιος υπουργός!
Εκτός και αν όλα αυτά είναι στην γνωστή κατεύθυνση: Άλλα λέμε έξω, άλλα στους Έλληνες πολίτες! Κάνουμε και λίγο δραματικό το κλίμα – να δείξουμε πως το παλεύουμε σκληρά – αλλά εντέλει ισχύει η άποψη του Σκουρλέτη που δηλώνει πως «λεφτά υπάρχουν» για τον Απρίλιο… 

Συνεννοηθείτε και σοβαρευτείτε! Μην παίζετε με τους Έλληνες και την Ελλάδα! 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!