Social Icons

ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΧΑΣΙΑ; ΔΕΝ ΤΟ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ" ΓΙΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ" ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!




Γενική σύρραξη απειλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 19 Απριλίου, μεταξύ τσιγγάνων και κατοίκων της Χασιάς. 
Αφορμή αποτέλεσε η προκλητική συμπεριφορά τσιγγάνων, οι οποίοι διπλοπαρκάρισαν μπροστά σε χασάπικο κλείνοντας το δρόμο. Στην υπόδειξη κατοίκου να ανοίξουν το δρόμο οι τσιγγάνοι του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να αντεπιτεθεί κι εκείνος και να τους τρέψει σε φυγή, επειδή φοβήθηκαν και την αντίδραση άλλων κατοίκων της Χασιάς. 
Φεύγοντας οι τσιγγάνοι απείλησαν ότι θα επανέλθουν με ενισχύσεις, για να πάρουν το αίμα τους πίσω, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχουν πραγματοποιήσει την απειλή τους. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Χασιά αποτελεί άβατο για τους τσιγγάνους, καθώς οι κάτοικοι συνειδητά αρνήθηκαν να τους πουλήσουν ιδιοκτησίες, φοβούμενοι την υποβάθμιση του επιπέδου της ζωής τους. 
Πάντως το επεισόδιο προκάλεσε συναγερμό στις τάξεις των κατοίκων της Χασιάς που δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές σε μια πόλη που ζει από τους επισκέπτες οι οποίοι συρρέουν απ΄ όλο το Λεκανοπέδιο. 
Πάντως οι ψυχραιμότεροι θεωρούν το περιστατικό μεμονωμένο και συνιστούν ψυχραιμία, καθώς, όπως λένε, η διαχρονική στάση των κατοίκων έχει απαλλάξει τη Χασιά από τα προβλήματα γειτονικών περιοχών.http://fylarhos.blogspot.gr/