Social Icons

ΠΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013

Τι νοείται «δημοκρατία» στην κατεχόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους Ελλάδα του 2013; Το δικαίωμα του καθενός κόμματος ή μεμονωμένου πολίτη να εκφράζει ελευθέρως τις απόψεις του, αρκεί αυτές να συμφωνούν με τις πρασινοκοκκινομπλέ συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και να μην αντιτίθενται ουσιαστικά στις αρχές κατοχής.
Όλοι οι υπόλοιποι (δηλαδή οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής), δεν δικαιούνται δια να ομιλούν! Κι όταν βρεθεί κάποιο (μικρό) ΜΜΕ που είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει την άποψή τους (νομίζοντας άλλα περί της «δημοκρατίας» μας υπό συνθήκες εχθρικής κατοχής), τότε επιστρατεύονται τα… μεγάλα μέσα και ο ελεύθερος λόγος ακυρώνεται! Έτσι έγινε και χθες, με προγραμματισμένη συνέντευξη του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη σε μικρό ραδιοφωνικό σταθμό.
«Μετά από απαίτηση των ακροατών μας, η εκπομπή με τον Ηλία Κασιδιάρη ακυρώνεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Atlantis 105,2.
Όπου προφανώς, με το… συνθηματικό «ακροατές» εννοούνται ο… κοριός της ΕΥΠ, το υπουργείο «Ευνομίας παντού», το Μέγαρο Μαξίμου, το λημέρι του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, οι γιάφκες των παρακρατικών των Εξαρχείων, η CIA, η DIA και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις…