Social Icons

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΦΙΛΜ. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΡΟΜΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ! (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ!)
Σε εξέλιξη “μεγάλη αστυνομική επιχείρηση” για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε συνοικισμούς και καταυλισμούς του Ζεφυρίου και της Αυλίζας. Διμοιρίες ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικοί της Ασφάλειας, ΟΠΚΕ κλπ κομπάρσοι συμμετέχουν από διάφορες υπηρεσίες στο υπερθέαμα που προσφέρει η εταιρεία “Δένδιας – Θεατρικές επιχειρήσεις”.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, Η΄ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, μην γελιέστε και όσο το θέμα της μικρής είναι σε επικαιρότητα! Και όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα έχουμε αρκετές τέτοιου είδους θεατρικές παραστάσεις!…Αν νομίζουν ότι με τέτοιους θεατρινισμούς και τσαρλατανισμούς, θα ξεγελάσουν τον κόσμο και θα υφαρπάξουν για άλλη μια φορά την ψήφο των πολιτών πλανώνται πλάνην οικτράν. Η καθημερινότητα στην περιοχή έχει να κάνει με (β)ρομά που κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα, με την μουσική στην διαπασών ενώ κάθε βράδυ ρίχνουν ριπές με τα όπλα που προμηθεύονται αντί ευτελούς τιμήματος όπως απέδειξε on camera και σχετικο ρεπορτάζ σε τηλεοπτικό σταθμό. (Ιδού τα όπλα σας κόντε μου!!!) Αλλά τότε κανείς εισαγγελέας δεν παρενέβη!

Δείτε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του acharnorama.gr “Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης αφορούσαν όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη, ασφάλεια, τροχαία κ.λπ.) και περιλάμβαναν ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις, σε συντρέχουσα περίπτωση.
Ειδικότερα, ελέγχθηκαν 230 άτομα και 50 οχήματα, ενώ πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 3 οικογένειες ΡΟΜΑ για ταυτοποίηση τέκνων, με αρνητικό αποτέλεσμα.
Επιπλέον, προσήχθησαν 105 άτομα και συνελήφθησαν 9, από τα οποία: (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, οι οποίοι συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) στην περιοχή της Αττικής, (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, (1) ημεδαπός για απείθεια, (5) αλλοδαποί για παράνομη παραμονή στη χώρα μας σε βάρος των οποίων θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.”
105 άτομα, 9 συλλήψεις και αυτά για άσχετα αδικήματα! Ούτε για οπλοκατοχή, ούτε για εμπορία ναρκωτικών, ούτε για φοροδιαφυγή! (Εξάλλου δεν ελέχθησαν). Κανείς δεν αναρωτιέται: Πως συντηρούνται τα πανάκριβα οχήματα; Τα πανάκριβα σπίτια; Πόσα χρήματα δηλώνουν και από ποιες δραστηριότητες; Μήπως από τα επιδόματα που παίρνουν με τις πλαστές βεβαιώσεις από τον δήμο Αθηναίων;
Kαι φυσικά καμία αναφορά σε όπλα και μάλιστα σε βαρύ οπλισμό, από αυτόν που ακούγεται στην ευρύτερη περιοχή κάθε βράδυ! Βλέπετε όταν κάνει έφοδο η Αστυνομία δεν βρίσκει ποτέ τίποτα αφού όλοι έχουν ενημερωθεί. Ακόμη και το αλισβερίσι των ναρκωτικών γίνετε επί 24ωρου βάσεως και απροκάλυπτα! Οι κάτοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές στα Αστυνομικά τμήματα περιοχών Αχαρνών, Α. Λιοσίων & Ζεφυρίου χωρίς όμως αποτέλεσμα, έχουν καλέσει σε συμπαράσταση τον δήμαρχο Φυλής αλλά και Αχαρνών αλλά οι συγκεκριμένοι δηλώνουν “ξένοι” προς τα προβλήματα του τόπου τους!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ασχοληθεί με το θέμα των ρομά και την εγκληματικότητα στις περιοχές όπου διαβιούν! Θυμίζουμε την ερώτηση του συναγωνιστή Η. Κασιδιάρη για την εγκληματική δράση με επίκεντρο τους καταυλισμούς ρομά, που αποτελούν πλέον «άβατα» αλλά και την πλήρη ατιμωρησία και ανοχή από τις Αρχές αλλά και την αναφορά του συναγωνιστή Γ. Γερμενή που είχε φέρει το θέμα της πολύπαθης περιοχής της Λίμνης Άνω Λιοσίων στην Βουλή μετά από δεκάδες υπογραφές των κατοίκων ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, αλλά και πάλι δεν υπήρξε αποτέλεσμα, γιατί άραγε;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως κόμμα ευθύνης, εγγυάται ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας των «ευπαθών» μπορεί να λυθεί το πολύ μέσα σε μια βδομάδα!
Και όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα το αποδείξουμε!


http://xryshaygh.blogspot.gr