Social Icons

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ;



Γαργάρα κάνουν όλες οι… συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος (και οι κυβερνητικές και οι… αντιπολιτευόμενες) και τα πρόθυμα παπαγαλάκια τους, τις συνταρακτικές αποκαλύψεις που έκανε η εκπομπή «Ζούγκλα», για τους τρεις Έλληνες υπουργούς των κυβερνήσεων Καραμανλή (και έναν Ελβετό αξιωματούχο) που φέρονται να χρηματίστηκαν από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε έγγραφο-ντοκουμέντο, από το προσωπικό αρχείο του Άκη, στο οποίο περιλαμβάνεται ιδιόχειρη λίστα πληρωμών σύμφωνα με την οποία, ο πρώην υπουργός εμφανίζεται να έχει δώσει το 2007 το ποσό των 2,5 εκατ. στον ομοσπονδιακό σύμβουλο και προϊστάμενο του γραφείου δικαιοσύνης και αστυνομίας της Ζυρίχης, Christophe Blocher, ενώ το 2008, σε άλλη εγγραφή, αναφέρονται τρεις Έλληνες υπουργοί ως αποδέκτες χρηματικού ποσού που ανέρχεται σε 3,5 εκατομμύρια (ευρώ ή δολάρια).
Ποιοι είναι οι μιζαδόροι; Γιατί το… τόξο (το «συνταγματικό) δεν ενδιαφέρεται να αποκαλυφθούν; Μήπως γιατί πρόκειται για ενεργούς πολιτικά, βουλευτές ή υπουργούς και της σημερινής κυβέρνησης;