Social Icons

ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑTO


Πνίγουν τον πόνο τους τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γιατί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν πέφτουν ούτε με… σφαίρες, και συνεχίζουν αόκνως την αποστολή που τους έχει αναθέσει το σάπιο σύστημα της ξενοκρατίας-μνημονιοκρατίας. Προσπαθούν, λοιπόν, να δημιουργήσουν κλίμα κατά του Κινήματος, με ρεπορτάζ τα οποία κατασκευάζουν με την αχαλίνωτη φαντασία τους.
Τελευταία τους… ανακάλυψη, ότι… πρώην οπαδοί της Χρυσής Αυγής (που είδαν το… φως το αληθινόν από τους Ευαγγελάτους και τους Πρετεντέρηδες), σπεύδουν να καλύψουν τα τατουάζ που έχουν στο σώμα τους και που σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή. Ιδού τα αποκυήματα της φαντασίας τους (από την ιστοσελίδα του Εισαγγελάτου):
“Σε εποχές που όλοι πια αναγνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τα σύμβολα του Ναζισμού είναι ντροπή, πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να αφαιρέσουν από το σώμα τους τα τατουάζ που είχαν …εμπνευστεί στο παρελθόν. Δεκάδες πρώην θαυμαστές της Χρυσής Αυγής που είχαν σπεύσει να κάνουν τατουάζ με σύμβολα του Ναζισμού, όπως σβάστικες, σπεύδουν τώρα να διορθώσουν το λάθος τους. Τα τελευταία γεγονότα έχουν κάνει πολλούς άλλωστε να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τη Χρυσή Αυγή”.
Προς επαλήθευση δε των παραμυθιών του ανδρός της, η σύζυγος Τατιάνα παρουσίασε στην εκπομπή της κάποιον «χρυσαυγίτη», που όμως τελικά αποδείχθηκε… Ελβετός!