Social Icons

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ;


Το παρακάτω δημοσίευμα προέρχεται από τον πολύ καλά ενημερωμένο (εκ των έσω) «Βηματοδότη» του καθεστωτικού «Βήματος της Κυριακής»:
«Η Αθήνα και ο «μουντζούρης»
Κάποτε ήταν αξίωμα ζηλευτό και το διεκδικούσαν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων. Για τη ΝΔ το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων έχει εξελιχθεί σε… «μουντζούρη» που προσπαθεί να φορτώσει ο ένας στον άλλον. Και εξηγούμαι γιατί: Μετά τις εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή όλα τα στελέχη της ΝΔ που πρότειναν τον κ. Ν. Δένδια ως τον ιδανικό υποψήφιο υποστηρίζουν ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του.
Και όλοι τώρα στο κυβερνών κόμμα, αντί του Ν. Δένδια, δείχνουν με το δάχτυλο τον κ. Μ. Βορίδη, ο οποίος όμως δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν τον ενδιαφέρει η Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Υπάρχουν άλλοι καλύτεροι από εμένα στην Αθήνα» τονίζει, δείχνοντας μάλλον προς την κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη. Κάτι σαν την κολοκυθιά δηλαδή. Να κάνει η μάνα…».
Εντάξει, καταλαβαίνουμε την απροθυμία των πρωτοκλασάτων και πολυδιαφημισμένων στελεχών της ΝΔ να διεκδικήσουν τον Δήμο Αθηναίων –παραδοσιακό σκαλοπάτι για την αρχηγία της ΝΔ- προ των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής. Αλλά τώρα; Πως εξηγείται το ότι ούτε τώρα –που η Χρυσή Αυγή «καταρρέει», «διαλύεται» κ.τ.λ., όπως μας λένε- ενδιαφέρονται; Τι φοβούνται; Μήπως ξέρουν ότι αυτά τα περί «κατάρρευσης» της Χρυσής Αυγής είναι όνειρα φθινοπωρινής νυκτός και καναλόβια προπαγάνδα, κι ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο;