Social Icons

ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ – ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ;

Θα ξεκινήσουμε με μια τυπική δήλωση: Kάθε ομοιότητα με σημερινούς πρωθυπουργούς, υπουργούς, δημοσιογράφους, σχολιαστές, παρουσιαστές, δημάρχους, νομάρχες, δημοτικούς συμβούλους, περιφερειάρχες, καναλάρχες, ιδιοκτήτες εφημερίδων, συνδικαλιστές, καθηγητές πανεπιστήμιων κλπ είναι εντελώς τυχαία.


Μπορεί όμως και όχι…

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, υπάρχουν άτομα στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική διαστρωμάτωση με αρρωστημένη και ποταπή ιδιοσυγκρασία.
Για αυτό και κάθε συνετό πολιτικό σύστημα που σέβεται τους πολίτες που υπηρετεί, φτιάχνει θεσμούς αλλά και το κατάλληλο κοινωνικό κλίμα, έτσι ώστε αυτά τα άτομα να μην έχουν την δυνατότητα να ανελιχθούν, να αποκτήσουν δικαιώματα, να απαιτήσουν συμμετοχή στα κοινά. Και για να γίνουμε ακόμη πιο ξεκάθαροι, να περιγράψουμε τις ιδιότητες αυτών των κοινωνικών ομάδων : άτομα με χαμηλό νοητικό επίπεδο αλλά με ενστικτώδη πονηριά, άτομα με διαφόρων ειδών ψυχοπάθειες και νευρώσεις καθώς και με σεξουαλικές ανωμαλίες πάσης φύσεως, άτομα με κυνισμό και με βασικό ενδιαφέρον την απόκτηση υλικών αγαθών, άτομα ακόμη και με πανεπιστημιακή εκπαίδευση με αριστερίστικη υποκουλτούρα, αλλά χαμηλού πνευματικού επιπέδου, μέχρι και κοινοί εγκληματίες .
Αυτές ακριβώς τις ομάδες το Ελληνικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα όμως, τις προώθησε, τους έδωσε φωνή, τις τοποθέτησε σε διάφορες θέσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τις έβαλε ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια. Με άλλα λόγια, δημιούργησε κάστες αποτελούμενες από στοιχεία, που σε παλαιότερες εποχές βρίσκονταν απομονωμένα στο περιθώριο της κοινωνίας.
Για πολλά χρόνια, το ελληνικό πολιτικό σύστημα, για να μπορέσει να κάνει τις διάφορες “δουλειές” του αλλά και για να μπορεί να διατηρείται στην εξουσία, έφερνε στην επιφάνεια ή συνεργαζόταν με οποιονδήποτε εξυπηρετούσε τους σκοπούς του!
Έφερνε στην επιφάνεια όλο τον βούρκο που υπάρχει μέσα στους οχετούς κάθε πολιτείας.
Και φυσικά διάνθισε τον βούρκο με τις ανθρωποθυσίες (το ονόμασαν κατ’ ευφημισμόν ‹‹εγκληματικότητα››) για να καλύψει την δική του δυσοσμία: Ορδές λαθρομεταναστών εισχώρησαν στην Ελλάδα και θυσιάζουν κάθε μήνα μερικούς Έλληνες στο βωμό του μίσους και του ρατσισμού που νιώθουν προς τον πολιτισμό μας.
Οι κανονικοί άνθρωποι, όταν είδαν αυτήν την επέλαση όλων αυτών των παραφερναλίων, σίγησαν , απομονώθηκαν, κρύφτηκαν.
Αλλά ακόμη και μέσα στα σπίτια τους, δεν βρήκαν ησυχία. Δέχονταν καθημερινές επισκέψεις, μέσω των τηλεοπτικών καναλιών, από διάφορα άτομα. Εάν σε όλα αυτά ,προσθέσουμε και τη γενική επήρεια της αριστερής θολοκουλτούρας, τότε η κατάσταση δεν περιγράφεται.

Μία μυρωδιά σήψης από παντού.

Δυστυχώς, καθημερινά αλλά ιδιαιτέρως το τελευταίο τριήμερο είδαμε μπροστά μας ένα σωρό από τα παραδείγματα που σας αναφέρουμε.
Την αντισυγκέντρωση των αριστερών και των λαθρομεταναστών (!!!!) στον Άγιο Παντελεήμονα το Σάββατο, ενώ υπήρχε προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας του κινήματος στην Δηλιγιάννη για τις διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών:
Είδαμε να πετιέται το στεφάνι των Ελλήνων Εθνικιστών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Είδαμε τους Χρυσαυγίτες επειδή διαμαρτυρήθηκαν για την στάση της αστυνομίας να συλλαμβάνονται:
Είδαμε το αλληλοφάγωμα και το αλληλοκάρφωμα κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου ως προς το πιο κόμμα είναι “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ”!

Το γελοίο είναι πως ενόψει εκλογών βλέπουμε όλο αυτό το συρφετό να αναμοχλεύεται.

Τον κάθε κατεργάρη να ψάχνει να βρει στέγη για να συνεχίσει να είναι ότι ήταν!

Και το αλισβερίσι, παρόλες τις έως τώρα διαφωνίες μεταξύ τους συνεχίζεται.
Ας είναι κλέφτης ο κομματάρχης αρκεί να φέρνει ψήφους.
Ας είναι λωποδύτης ο δήμαρχος, ο σύμβουλος… Τι μας νοιάζει;
Ας είναι απατεώνας ο υπάλληλος στην εφορία, στην πολεοδομία…
ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;…ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΔΕΛΦΕ;;;; ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ;;;

Μπορούμε να σας αναφέρουμε ένα σωρό παραδείγματα! Θέλουμε όμως να κλείσουμε με μια μόνο ερώτηση σε κάθε παράδειγμα σήψης και παρακμής, σε κάθε παράδειγμα διαφθοράς, σε κάθε παράδειγμα καταστροφής της πατρίδας μας θα θέλατε εσείς να προσθέσετε στο άρθρο μας!

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;;;