Social Icons

Η Τ.Ο ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΠΑΝΤΑ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ"

Απάντηση στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" και στο δημοσίευμα τρομολαγνείας που αναδημοσιεύουν και τοπικά blog,όπου επιχειρείται με μέσες άκρες, "κάτι μου είπαν, κάτι άκουσα, κάτι παράφρασα" να φοβίσουν τον κόσμο παρουσιάζοντας τα μέλη και τα στελέχη της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων ως εγκληματίες και την Τ.Ο. ως άντρο εγκληματιών! Οι εθνικιστές δεν είναι, ούτε δολοφόνοι, ούτε υπερασπιστές δολοφόνων!
Για όλους εσάς που εκμεταλλευόμενοι το τραγικό γεγονός της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου στήσατε την σκευωρία σας με ψευδομάρτυρες, καταγγελίες από τον κίτρινο τύπο και ανατριχιαστικά ψεύδη εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών, σας δηλώνουμε ότι δεν πτοούμαστε και δεν υποχωρούμε. Όταν με την βοήθεια του δίκαιου Θεού, το δόλιο κατηγορητήριο σας, εντός των δικαστηρίων, καταρρεύσει, το Εθνικιστικό Κίνημα θα βγει από όλη αυτή την δοκιμασία, πιο δυνατό, πιο έμπειρο, έτοιμο να κυβερνήσει και να οδηγήσει την Χώρα και τον Ελληνισμό, στον δρόμο της ελευθερίας και της ευημερίας.


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ",


Αγωνιζόμαστε για να υπάρξει επιτέλους στην Πατρίδα μας μια Πολιτεία στην οποία θα υπάρχει Αξιοκρατία. Αγωνιζόμαστε για τα εθνικά θέματα. Ενάντια στην τουρκική απειλή, ενάντια στα αλυτρωτικά ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, ενάντια στα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων στην Θράκη, αγωνιζόμαστε για μια Ελληνική Κύπρο, για ελευθερία στην Βόρεια Ήπειρο. Αγωνιζόμαστε για να επστρέψουν οι λαθρομετανάστες στον τόπο τους, χωρίς να λογαριάζουμε εάν μας πούνε «ρατσιστές» οι μισθοφόροι της ανθελληνικής προπαγάνδας. Αγωνιζόμαστε για να δοθεί ένα τέλος στη κόκκινη χούντα, που έχει κατακλύσει τα πάντα και καπελώνει τον αγώνα όλης της κοινωνίας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς! Στη νέα κυβέρνηση… του βουνού, την οποία θέλουν να κάνουν και κυβέρνηση των Αθηνών!

Ό,τι και να κάνουν δεν θα μας σταματήσουν! Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται! 


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!



Υ.Γ. Τα γραφεία μας παραμένουν ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6-9 και βρίσκονται στην πλατεία Μητροπόλεως!