Social Icons

ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!

Με την καταγγελία ενός θαρραλέου γονιού, ήρθε στην επιφάνεια ο τρόπος που οι μαρξιστές ινστρούχτορες στα σχολεία περνάνε –με την ανοχή της ελαφροδεξιάς- το κομμουνιστικό δηλητήριο στα παιδιά μας, ακόμα και στις εθνικές εορτές!

Πιο συγκεκριμένα, ένας γονεύς μαθητού σχολείου της Ηλείας, ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στην εορτή το κομμουνιστικό και υμνητικό για τον αρχισφαγέα Άρη Βελουχιώτη τραγούδι «Να ‘ ναι γλυκό το βιολί», το οποίο θα ερμήνευε η χορωδία σχολείου της περιοχής. Τελικώς και μετά από έντονες αντιπαρεθέσεις, η εορτή πραγματοποιήθηκε χωρίς να ακουσθεί κανένα τραγούδι. Ακούστηκε μόνον ο εθνικός ύμνος.

Ιδού ο ύμνος για το ανθρωπόμορφο αιμοδιψές τέρας του ΚΚΕ:

“Φόρεσ’ αντάρτη τ’ άρματα

ζώσε και το σπαθί σου

και σύρε για τον πόλεμο

κι η λευτεριά μαζί σου.

Πολέμησε αντάρτη μου

πως πολεμάνε όλοι

και με τον Άρη αρχηγό

γλυκό να ‘ναι το βόλι”.

(ΥΓ) 1: Γιατί ο ψοφοδεξιός υπουργός Παιδείας Αρβανιτόπουλος (κολλητός του φον Αντωνάκη και του «λέοντος» μητροπολίτου Πειραιά…) δεν βγάζει μια εγκύκλιο με τα τραγούδια που συνάδουν με την εθνική επέτειο (π.χ. τα τραγούδια της Σ. Βέμπο); Προφανώς, για να έχουν το ελεύθερο οι κομμουνιστές να κάνουν ότι θέλουν!

(ΥΓ) 2: Μπορεί στο σχολείο της Ηλείας να ευρέθη ένας γονεύς που αψήφησε την μαρξιστική τρομοκρατία και όρθωσε το ανάστημά του στο αίσχος. Όμως, στην υπόλοιπη Ελλάδα τι έγινε; Μήπως η μαρξιστική προπαγάνδα «πήγε σύννεφο»;

Γ. Δημητρακόπουλος

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός