Social Icons

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MRB – ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΡΥΦΗΣ ΨΗΦΟΥ!



Δε φαίνεται να πηγαίνουν τα πράγματα όπως τα υπολόγισαν εκείνοι που έδωσαν την εντολή καταστολής της Χρυσής Αυγής κι εκείνοι που την έκαναν πράξη. Έτσι, σε δημοσκόπηση της MRB για την εκπομπή «Στον ενικό» του Ν. Χατζηνικολάου, το 57,6% θεωρεί ότι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση, ωστόσο τρεις στους δέκα (31,1%) εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι ένα κόμμα σαν όλα τα υπόλοιπα, απλά έχει ακραίες θέσεις.


Σε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τις συλλήψεις, το 27,9% εμφανίζεται να μην συμφωνεί με την σύλληψη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, το 27,5% να μην συμφωνεί με τη σύλληψη των βουλευτών και το 26,3% να μην συμφωνεί με τη σύλληψη στελεχών του Κινήματος. Επίσης, το 39,1% των ερωτηθέντων είναι της άποψης ότι οι κατηγορίες που αποδίδονται στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ το 21,7% θεωρεί ότι οι κατηγορίες είναι σε μεγάλο βαθμό υπερβολικές.Στην δε πρόθεση ψήφου, η εταιρεία δίνει τα εξής αποτελέσματα (χωρίς αναγωγή):

ΝΔ 21,8%
ΣΥΡΙΖΑ 21,2%
Χρυσή Αυγή 6,9%
ΠΑΣΟΚ 5,2%
ΚΚΕ 5%
Κόμμα Καμμένου 4,8%
Κόμμα Κουβέλη 3,6%
Άλλο Κόμμα 7%
Αδιευκρίνιστη ψήφος 23,5%

Και μη φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έδινε ποτέ μεγάλα ποσοστά στην Χρυσή Αυγή. Στην τελευταία της δημοσκόπηση, που είχε ανακοινωθεί τον Ιούνιο, έδινε μόλις 10,6%…
Έχει, όμως, πραγματική πτώση η Χρυσή Αυγή; Ας δούμε τι είπε επί λέξει ο ίδιος ο διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Μαύρος, σχολιάζοντας την μεγάλη αύξηση των ποσοστών των «λοιπών κομμάτων» και της «αδιευκρίνιστης ψήφου»: «Εδώ μπορεί να κρύβονται και άλλων ειδών ψηφοφόροι, που αυτή τη στιγμή είναι μουδιασμένοι». Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!