Social Icons

ΟΙ ΔΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ! – BINTEO


Πέντε μήνες πριν συμβούν τα προβοκατόρικα γεγονότα, ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, άριστος γνώστης της ποιότητα και του ήθους των πολιτικών του σήμερα, διαισθανόμενος τον πανικό τους, ήξερε ακριβώς τι θα ακολουθήσει της ραγδαίας ανόδου του εθνικιστικού κινήματος. Γιαυτό είχε πει απευθυνόμενος προς την κοινοβουλευτική ομάδα!

“Ας το πάρουν απόφαση, μια και καλή. Στις προσεχείς εκλογές θα υπάρχει ψηφοδέλτιο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θέλουν δεν θέλουν. Και αν νομίζουν ότι με πραξικοπήματα της τελευταίας στιγμής, όπως το να βάλουν κάποιον δικαστικό να το πράξει, και ψάχνουν γι’ αυτόν και προς τιμήν των δικαστών δεν έχει βρεθεί ούτε ένας Εφιάλτης γα να υπηρετήσει τα σχέδιά τους, θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή, κάνουν λάθος. Αν, λοιπόν, βρουν κάποιον για να ακυρώσει τα ψηφοδέλτια μας, ας γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή θα κηρύξει έναν ανένδοτο Αγώνα ενάντια στην παραβίαση του Συντάγματος, με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος που λέει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων». Θα έχουν απέναντί τους ένα εκατομμύριο Έλληνες! Όχι, δεν θα κάνουμε την χάρη σε κάποιους κύριους, τρίτης και τέταρτης γενιάς βουλευτές με λευκά κολάρα, να θέσουν με τρόπο παράνομο έξω από την πολιτική ζωή του Τόπου αυτούς, που πιο γνήσια από τον οποιονδήποτε, εκφράζουν την θέληση του Λαού και του Έθνους. Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Ας το λάβουν υπ’ όψιν τους και ας σταματήσουν όλες αυτές τις πονηρές σκέψεις γιατί ανοίγουν τις Πύλες της Κολάσεως. Και θα τους στείλω ένα μήνυμα: Εν ονόματι της ελευθερίας του φρονήματος, οι Έλληνες Εθνικιστές είναι έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί. Και για εξορίες και για φυλακές ακόμη».
Ναι, μπορούμε να σώσουμε ενωμένοι, όλοι οι Έλληνες, την Ελλάδα. Μπορεί η Χρυσή Αυγή. Καλώ όλους σας σε Αγωνιστική Εγρήγορση, καλώ τον Ελληνικό Λαό να πυκνώσει τις τάξεις μας! Η Ελλάδα θα νικήσει! Αλλά για να νικήσει πρέπει να φύγει ένα σάπιο και αμαρτωλό καθεστώς! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!»

Υπολόγισαν πως θα μας αποδυναμώσουν! Πως θα διαλύσουμε σαν φύλλα στον άνεμο! Αλλά είμαστε εδώ! Πάμε μπροστά! Με τις σημαίες μας υψωμένες! Με τα πρόσωπα χαμογελαστά! Ξέρουμε τι είναι μπροστά!… Εκείνοι με τα ψέμματα, τις προβοκάτσιες, το άσβεστο μίσος τους εναντίον μας και εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων! Δεν ξέρουμε το μέλλον, αλλά και πίσω δεν γυρίζουμε!! Ξέρουμε μόνο πως οι δάδες ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!