Social Icons

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Πολλά διδαχθήκαμε αυτές τις 3 ημέρες έξω από τα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Μετρήσαμε φίλους, είδαμε εχθρούς, καταλάβαμε ποιοι ήταν εκεί αλλά κυρίως γιατί ήταν εκεί… Αυτό που δεν περίμενα να μάθω και να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι ήταν πώς βγαίνουν και μεταφέρονται στους πολίτες οι ειδήσεις.

Σε ένα καφέ απέναντι από τα Δικαστήρια όλοι οι νεαροί «δημοσιογράφοι» έλεγαν την γνώμη τους σε γνωστή δημοσιογράφο που όλως τυχαίως ήταν και μάρτυρας κατηγορίας σε δίκη ενός Συναγωνιστή μας. Αυτή λοιπόν η κυρία τους καθοδηγούσε σχετικά με το τι θα πουν και τι θα γράψουν. Και άμα είναι καλά και υπάκουα παιδιά, μόνο να κερδίσουν θα έχουν από αυτήν, όπως χαρακτηριστικά τους έλεγε… Τελικά βρέθηκα σε λάθος σημείο την σωστή στιγμή…
Έτσι λοιπόν σιγά-σιγά απεφάνθησαν κυβέρνηση και τηλεδικαστές ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εγκληματική οργάνωση… Και η χώρα στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία μετατράπηκε σε Σοβιετική Ένωση, όπου καταστρατηγήθηκαν τα συνταγματικά δικαιώματα των Δημοκρατικά εκλεγμένων πολιτικών που αντιστέκονται στην πολιτική του μνημονίου και του δοσιλογισμού. Ο δε πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε: «Θα εξαφανίσω την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την πολιτική ζωή του τόπου», θέλοντας να αποδείξει στους φίλους του τους εβραίους ότι θα φέρει εις πέρας την αποστολή που του έχουν αναθέσει.
Δεν πέρασε βέβαια από το μυαλό του πρωθυπουργού ότι στις Δημοκρατίες τα κόμματα τα εμφανίζει και τα εξαφανίζει ο λαός. Όσες λοιπόν μεθοδεύσεις και να κάνετε, όσους ψευδομάρτυρες και να ανακαλύψετε, όσα ψέματα και να πείτε, ο λαός δεν σας πιστεύει και όταν του δοθεί η ευκαιρία θα σας τιμωρήσει, γιατί τον αγνοείτε.
Με την πολιτική δίωξη του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και των Βουλευτών της διώκεται η ελπίδα ενός λαού για ένα καλύτερο αύριο.
Διώκεται το φρόνημα: Για Εθνική ανεξαρτησία. Για κοινωνική δικαιοσύνη. Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Για μια Ελλάδα που θα είναι αυτάρκης μέσα από την εγχώρια παραγωγή της. Για μια Ελλάδα που θα παρέχει στους πολίτες της το αίσθημα της Ασφάλειας.
Κατηγορείτε τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για κατάλυση του Πολιτεύματος. Ποιοι; Οι τρομοκράτες του φρονήματος, οι κυνηγοί των πολιτικών μας ιδεών .
Αυτοί που έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο μην επιτρέποντας στον Αρχηγό και τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να παραστούν στις κρίσιμες συνεδριάσεις της Βουλής, όπως το Σύνταγμα επιτάσσει.
Αυτοί που αγνοούν την ετυμηγορία μισού εκατομμυρίου και πλέον Ελλήνων γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον κανονισμό της Βουλής , προκαταβάλλοντας ουσιαστικά την απόφαση της δικαιοσύνης και αρνούνται να απαντήσουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο τον βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μπαίνοντας στην βουλή ορκίστηκαν πίστη εις στο Σύνταγμα και οι εθνικιστές τιμούν πάντα τον όρκο τους.
Αίρετε την ασυλία των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αδιακρίτως και χωρίς να κρατάτε τα προσχήματα. Να δούμε τώρα τι θα κάνετε με την άρση της ασυλίας του Γιωργάκη Παπανδρέου για το περιβόητο «Λεφτά υπάρχουν» και με το οποίο υφάρπαξε την ψήφο του Ελληνικού Λαού.
Αν δεν αρθεί η ασυλία του Παπανδρέου θα αποδειχθεί πανηγυρικά ότι άγεστε και φέρεστε σύμφωνα με τις επιταγές των αφεντικών σας.
Όση τρομοκρατία και να ασκήσετε στους φίλους και υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα σας περάσει:
Γιατί είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες
Γιατί είμαστε το φως και είσαστε το σκοτάδι

Με την σκέψη μας να συντροφεύει νυχθημερόν τους πολιτικούς μας κρατούμενους βροντοφωνάζουμε:

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!


Κορίνα- Τ.Ο. Άνω Λιοσίων