Social Icons

«ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΚΑΙ «ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ» Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


Τις 2-3 τελευταίες ημέρες, έντρομα τα παπαγαλάκια του σάπιου συστήματος από τις δυσμενείς εντυπώσεις που αφήνουν οι απηνείς διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής στον δοκιμαζόμενο λαό, προβάλλουν το παραμύθι ότι οι διώξεις δεν έχουν τάχα πολιτικό και ιδεολογικό χαρακτήρα, αλλά αφορούν μόνο… ποινικά αδικήματα.
Μάλιστα, τα παπαγαλάκια γράφουν και άρθρα στα οποία μιλάνε για αντιμετώπιση του «εχθρού» με πολιτικούς όρους. Κι όπως κάνουν και οι υπόλοιπες συνιστώσες του συστήματος, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν μπείτε, λοιπόν, στην επίσημη ιστοσελίδα (χαβούζα) του ΣΥΡΙΖΑ, θα δείτε σε περίοπτη θέση ένα παρόμοιο άρθρο να συνιστά «Πρωτίστως πολιτική και ιδεολογική η αντιμετώπιση του χρυσαυγιτισμού». Όμως, ο άκρατος σταλινισμός που έχουν μέσα τους, δεν τους αφήνει να κρατηθούν και να το παίξουν… δημοκράτες. Με την παραμικρή αφορμή βγαίνει στην επιφάνεια και αποκαλύπτει το απεχθές σταλινικό τους πρόσωπο.
Έτσι, με αφορμή την πρόσκληση δύο βουλευτών του Κινήματος σε τηλεοπτικό σταθμό της Κορίνθου, ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για… πρόκληση:

«Κόρινθος: Το τοπικό κανάλι προκαλεί και φιλοξενεί χρυσαυγίτες βουλευτές

Χτες Παρασκευή 4.10.2013 η τοπική τηλεόραση του TOP CHANNEL της Κορινθίας στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου -ξεπερνώντας κάθε όριο “πρόκλησης” του δημοκρατικού φρονήματος του Κορινθιακού λαού – φιλοξένησε τους δύο Πελοποννήσιους Χρυσαυγίτες βουλευτές, τον Ευστάθιο Μπούκουρα και τον Δημήτρη Κουκούτση.
Οι δύο βουλευτές με περίσσιο θράσος στις τοποθετήσεις τους προσέβαλαν βάναυσα το δημοκρατικό φρόνημα των Κορινθίων πολιτών.
Οι φορείς του τόπου μας θα πρέπει άμεσα και ομόφωνα να καταδικάσουν την αποψινή απαράδεκτη, αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική ενέργεια του Κορινθιακού Καναλιού. Υπενθυμίζουμε στον κ. Νίκο Νικολόπουλο που είναι και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας ότι, πέρα από τα δραματικά γεγονότα με την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής που έχουν ταρακουνήσει όλη τη χώρα και την πρόταση του Εισαγγελέα που την χαρακτηρίζει ως “εγκληματική οργάνωση”».

«Πρόκληση» και «βάναυση προσβολή του δημοκρατικού φρονήματος των πολιτών», η ελευθερία του λόγου για τους βαθύτατα σταλινικούς του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτοί είναι οι μεγάλοι… δημοκράτες του «συνταγματικού τόξου» που καταδιώκουν την Χρυσή Αυγή. Θαυμάστε τους!