Social Icons

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ;

Την ίδια ώρα που οι «προοδευτικοί» των ΜΜΕ προσπαθούν εναγωνίως να μας πείσουν πως η απαγωγή της μικρής Μαρίας από τους «ευπαθείς» των Φαρσάλων ήταν… «μεμονωμένο περιστατικό», που «δεν πρέπει να χαρακτηρίζει τους Ρομά», κ.τ.λ., κ.τ.λ., μια παρόμοια υπόθεση είχαμε στη Μυτιλήνη.
Στον Εισαγγελέα Μυτιλήνης, λοιπόν, οδηγούνται σήμερα τρεις «ευπαθείς», δύο γυναίκες και ένας άντρας ηλικίας 51, 19 και 21 ετών, που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε καταυλισμό τσιγγάνων στο νησί, να κατακρατούν ένα βρέφος 2,5 μηνών, το οποίο, όπως προέκυψε, από την έρευνα δεν ήταν δικό τους.
Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία πως το ζευγάρι των νεαρών «ευπαθών» είχε ένα βρέφος το οποίο επιχείρησε να δηλώσει χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα. Με βάση τα στοιχεία αυτά, έκαναν έρευνα σε καταυλισμό της πόλης της Μυτιλήνης και εντόπισαν το νεαρό ζευγάρι και την 51χρονη «γιαγιά».
Κατά την προσαγωγή τους στο τμήμα, υποστήριξαν πως όταν βρίσκονταν στο Λαϊκό νοσοκομείο της Αθήνας για εξετάσεις, τους πλησίασαν τις δυο γυναίκες μια άγνωστη σε αυτούς «ευπαθής» τους ρώτησε αν ήθελαν να τους… χαρίσει το μωρό που είχε γεννηθεί τέλος Ιουλίου για να το ζήσουν εκείνοι. Αυτοί δέχτηκαν κι έτσι πήραν το μωρό μαζί τους στη Μυτιλήνη. Το γνωστό «ποίημα» των «ευπαθών»…
Υπάρχει μια παροιμία, που λέει πως «όποιος ψάχνει, βρίσκει». Ας ψάξουν, λοιπόν, οι αρχές «τώρα που γυρίζει». Όπως φαίνεται, θα βρουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις παιδιών «χωρίς ταυτότητα» στους τσιγγάνικους καταυλισμούς!