Social Icons

“ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ” ! Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΚΙΣΤΗΚΕ!

Έχει φτάσει κι έχει ξεπεράσει τα όρια του τρόμου και του πανικού το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς, εξαιτίας του φαινομένου Χρυσή Αυγή κι όχι μόνο για το παρόν, αλλά προπάντων για το μέλλον. Διότι βλέπετε, η Χρυσή Αυγή έχει κατακτήσει την Ελληνική νεολαία κι ως γνωστόν όποιος έχει μαζί του τη νεολαία έχει και λαμπρό μέλλον.

Σκέφτηκαν λοιπόν πολύ οι (ανεγκέφαλοι)… εγκέφαλοι του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ και βρήκαν τρόπο!http://www.edupame.gr/%CE%95%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82/Tags/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE Επιβραβεύουν την δράση της ΚΝΕ να “χρωματίζει” με τα σύμβολα του μίσους που εκπροσωπούν, τους τοίχους των σχολείων ή να μοιράζουν διανομή φυλλαδίων πολιτικού περιεχομένου στις εισόδους των Σχολείων, σε μια φαιδρή προσπάθεια να πείσουν τους μαθητές πως αξίζει να ασχοληθούν με αυτούς παρά με τα μαθήματά τους!
Βεβαίως τα παπαγαλάκια του συστήματος, τα ΜΜΕ, βοήθησαν με τον τρόπο τους τον τελευταίο καιρό αφού τροφοδότησαν την κοινωνία με ειδήσεις πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεισδύει στην μαθητική νεολαία, και αυτό το “έγκλημά μας” “νομιμοποίησε” πολιτικούς ακόλουθους εγκληματιών της ανθρωπότητας να ξαμοληθούν στα σχολεία!
Στα ίδια σχολεία όμως που γράφουν τις βρωμιές τους, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε γραφική ύλη, αναλώσιμα, καθημερινές φυσιολογικές φθορές κλπ.
Το χέρι στην τσέπη ΔΕΝ πρόκειται να το βάλουν! Είμαστε σίγουροι! Τα λεφτά για τους κουμουνιστές είναι ιερά! ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ! Των άλλων όμως… τα θέλουν… Όταν επιστρατεύεις μαθητές για τους πολιτικούς σου σκοπούς όμως, καλό είναι να συμπαραστέκεσαι και στις ανάγκες του σχολείου τους!
Και εντάξει τα μεγάλα και ακριβά! Αφήστε το βάψιμο της σχολικής μάντρας που το γεμίζετε με μουτζούρες και βρωμιές! Δεν φημίζεστε και για την καλαισθησία σας!
Αφήστε και τις όποιες προμήθειες! Αφήστε να τα πληρώσουν οι άνεργοι γονείς που έχασαν τις δουλειές τους, μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεων από τις πολύμηνες απεργίες – έτσι, για την απεργία ρε γαμώτο – και για να δικαιολογείται ο ρόλος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.
Αφήστε να τα πληρώσουν οι καθηγητές με όσα τους απομένουν από τις απεργίες που διοργανώνει το ΠΑΜΕ για να ικανοποιήσει τις εντολές των καθοδηγητών τους!



Αλλά ρε “συντρόφια”, ΈΛΕΟΣ!
Μια σημαία μπορείτε να την προμηθευτείτε…
Mια σημαία αξιοπρέπειας!
Μια σημαία που να δείχνει πως όλοι είμαστε κομμάτια της ίδιας πατρίδας!

Αν υπάρχει πατρίδα μπορούμε να διαφωνούμε στα υπόλοιπα! Αν ΔΕΝ υπάρχει σημαία άρα και πατρίδα, κάθε διαφωνία είναι περιττή!

ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ!

Και για να σοβαρευόμαστε, γιατί το θέμα μπορεί να είναι γελοίο αλλά είναι και ιδιαιτέρως σημαντικό!

Καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές ως απαράδεκτες και καλούμε τους Συλλόγους Καθηγητών και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, επειδή ο ρόλος τους είναι ΚΑΙ η προστασία της εικόνας των Σχολικών Μονάδων και επειδή επίσης γνωρίζουν από που προέρχονται οι συγκεκριμένες περιπτώσεις φθοράς στα σχολεία, να αφήσουν τα όποια μικροπολιτικά παιχνίδια εκτός σχολικής κοινότητας, εκτός του περιβάλλοντος των σχολείων και να κινηθούν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που τους παρέχει ο θεσμικός τους ρόλος.