Social Icons

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Μπορεί να αργεί σχετικά η εκλογή νέου προέδρου της δημοκρατίας (την Άνοιξη του 2015), αλλά ο φον Αντωνάκης… πριν πεινάσει μαγειρεύει. Έτσι, όπως μας ενημερώνει το εκ των έσω πληροφορημένο «Βήμα», ο φον έχει σκοπό να παραδώσει την προεδρία στην άκρα αριστερά. Ιδού:
«Πρόεδρος από την Αριστερά!

Για τον κ. Σαμαρά ούτε αυτό είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο. Στις ιδιαίτερες συζητήσεις του φέρεται να λέει χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να βρεθεί ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής».«Ας τον προτείνει η Αριστερά» συμπληρώνει με έμφαση.
Και αυτό γιατί ο κ. Σαμαράς πιστεύει βαθιά ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν κανονικά, με τη λήξη της τετραετίας, το καλοκαίρι του 2016! Για να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Και τότε ας επιλέξει όποιον θέλει…».
Μάλιστα, οι… κακές γλώσσες λένε ότι το πρόσωπο έχει βρεθεί ήδη και πρόκειται για την Αλέκα Παπαρήγα! Και επιμένουν (οι… κακές γλώσσες), ότι η συμφωνία έχει επιτευχθεί από τις αρχές του χρόνου, γι’ αυτό η λεγάμενη παρέδωσε την Γ.Γ. του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας Θα είναι –όπως λένε- η ανταμοιβή στο «τιμημένο» κουκουέ, για την άψογη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση της δυστυχίας μας και για την πολύτιμη βοήθειά του στην επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής! Λέτε να έχουν δίκιο;
(ΥΓ): Έτσι, η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης θα έχει και κομμουνίστρια προεδρίνα! Δε θα’ ναι… θαύμα;