Social Icons

ΤΟ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
«Θεωρώ την απόφασίν σας εντελώς άδικον. Δεν στηρίζεται εις τας δημοσίως διαξαχθείσας αποδείξεις, αλλά επί ψευδεστάτης βάσεως. Είναι αντίθετος της κοινής γνώμης, κρίσεως και πεποιθήσεως. Και αποτελεί προσβολήν και αυτού του ιερού ονόματος της αληθείας».

Αυτή ήταν η δήλωση του δικαστή Πολυζωίδη προς τους τρεις επίορκους δικαστές υποχείρια του τότε αχρείου πολιτικού καθεστώτος που με συκοφαντίες και χαλκευμένες κατηγορίες συνέλαβε και φυλάκισε τον πολέμαρχο και ελευθερωτή της Ελλάδας Θεόδωρο Κολοκοτρώνη στις φυλακές Ναυπλίου. Η ηγεσία των καλαμαράδων και δημοκόπων δεν αρκέστηκε μόνο στην στρατιωτική και κοινωνική του εξόντωση, αλλά απεγνωσμένα επιζητούσε και την φυσική, με την εκτέλεση του στην γκιλοτίνα.
Όμως το σθένος, η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια και ο ανδρισμός των δικαστών Πολυζωίδη και Τερτσέτη απέτρεψαν την εκτέλεση και οδήγησαν στην πλήρη αποκατάσταση του Γέρου του Μωριά.
Διαβάζοντας με προσοχή την έκθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρίου Βουρλιώτη και ειδικά τις αιτίες, τους λόγους και τα γεγονότα βάσει των οποίων διατάχθηκε από την Εισαγγελία η σύνταξη πορίσματος που ως αποτέλεσμα είχε την ποινική δίωξη του Αρχηγού μας καθώς και των υπολοίπων μελών του Εθνικιστικού Κινήματος, χωρίς να έχουμε εξειδικευμένες νομικές γνώσεις καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αποτελεί μια καταφανή σκευωρία που ξεκίνησε από τον υπουργό ΠΡΟ ΠΟ κύριο Δένδια, μετά το τραγικό συμβάν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Μια σκευωρία διάτρητη από παντού. Μια σκευωρία στηριζόμενη σε κατηγορητήριο, που ένας έμπειρος νομικός θα μπορούσε να καταρρίψει εντός μίας ώρας.
Κατ αρχάς ο κύριος Βουρλιώτης αναφέρει ότι διατάχθηκε να συντάξει το πόρισμα του για το αν η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική οργάνωση κατόπιν της εκθέσεως που έλαβε από τον κύριο Δένδια η οποία περιελάμβανε ενα έγγραφο από την Αστυνομική διεύθυνση και αποκόμματα εφημερίδων (!!!!!)
Σε ποία άλλη πολιτισμένη χώρα το ανώτατο νομικό όργανο του κράτους θα ξεκινούσε την σύνταξη πορίσματος εις βάρος ενός νομίμου κοινοβουλευτικού κόμματος με αποκόμματα εφημερίδων; Ούτε στην Ζιμπάμπουε ή την Σομαλία δεν θα συνέβαινε κάτι παρόμοιο.
Κατόπιν όλη η υπόλοιπη αναφορά του, σχετικά με την ιεραρχία, την δομή, την συγκρότηση, την διάρθρωση και το ύφος της Χρυσής Αυγής στηρίζεται στις μαρτυρίες δυο και καλά πρώην μελών του Συνδέσμου τις οποίες αδιστάκτως χαρακτηρίζουμε ως νοσηρές φαντασιώσεις ψυχασθενών. Εντολές που εδίδονταν μόνο από την ανώτατη Ηγεσία και δια μέσου της ιεραρχικής οδού έφθαναν στην βάση, εκπαιδεύσεις σε μεθόδους ανορθόδοξου πολέμου, απαραίτητη προϋπόθεση στρατολόγησης η γνώση πολεμικών τεχνών, κρυφές αποθήκες οπλισμού, στρατολόγηση ανηλίκων με την κωδική ονομασία “Κένταυρος”, μόνο για σιλό πυραύλων με πυρηνικές κεφαλές δεν μιλούσε το πόρισμα.
Και εδώ θα δεχθούμε ότι ένα πολιτικό κίνημα, όπως και κάθε ιδεολογικός χώρος, έχει μια δομή και ιεραρχία και σαφώς δεν αποτελεί μια αψυχολόγητη και άμορφη μάζα. Αλλά από την ιεραρχία και την δομή μέχρι τις περιγραφικές μυθοπλασίες των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων υπάρχει απόσταση όσο η Γή από την Σελήνη.
Αλλά ας έρθουμε όμως στο ζητούμενο.
Με βάσει τα αποκόμματα των εφημερίδων, τις μαρτυρίες των δυο τέως μελών του Συνδέσμου (αν τελικά υφίστανται αυτά τα πρόσωπα) και τις παραβατικές πράξεις διαφόρων προσώπων που κατά καιρούς υπήρξαν μέλη, ή περάσαν από τα γραφεία του Κινήματος μας, η Ελληνική δικαιοσύνη κατόπιν της προτροπή του υπουργού ΠΡΟ ΠΟ συνέταξε το πόρισμα που κατέληγε τελικά στην σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, βάσει του οποίου σύρθηκαν και διασύρθηκαν σιδηροδέσμιοι μέσω των εμμίσθων και αθλίων ΜΜΕ ο Αρχηγός και οι βουλευτές ενός νομίμως εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος;
Δηλαδή αν αύριο το πρωί κάποιες εφημερίδες αρχίσουν να αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέχει στήριξη και υπόθαλψη στις τρομοκρατικές ακροαριοστερές ομάδες πράγμα που φυσικά έχει πολλάκις αποδειχθεί με κύριο παράδειγμα τον ακροαριστερό ληστή και δολοφόνο της Πάρου που στο fb δήλωνε οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και φίλος των βουλευτών Στρατούλη και Δούρου, ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν και επικροτούν παράνομες πράξεις που αφορούν σύσταση και λειτουργία ορμητηρίων παράνομης και εγκληματικής δραστηριότητας, όπως απεδείχθη με τις δηλώσεις του βουλευτή κυρίου Καραγιαννίδη που κατέκρινε την εισβολή της αστυνομίας στην υπό κατάληψη βίλα Αμαλία και στην κατάσχεση ροπάλων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών βομβών και ναρκωτικών. Μάλιστα ο εν λόγω βουλευτής προκλητικά προέτρεψε τον εισαγγελέα να τον συλλάβει γιατί, και αυτός στο σπίτι του είχε ρόπαλα και αντιασφυξιογόνες μάσκες, ή ότι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προτρέπουν τον Λαό σε πράξεις και ενέργειες που δυναμιτίζουν και υπονομεύουν το δημοκρατικό καθεστώς και τους θεσμούς, όπως το στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής Αγρινίου κύριος Καραγιάννης, που προέτρεπε τον κόσμο να συλλέξει πέτρες και ρόπαλα και από τον Σεπτέμβριο να επιτεθεί εναντίον του κράτους, έπρεπε η δικαιοσύνη να συντάξει πόρισμα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και να συλλάβει τον κύριο Τσίπρα και βουλευτές ως μέλη της, που υπάγονται στον αντιτρομοκρατικό νόμο 187;
Ναί! Εδώ έτσι έπρεπε να πράξει γιατί το πόρισμα δεν θα στηρίζονταν σε αποκόμματα εφημερίδων όπου θα επροβάλετο το ψεύδος και η συκοφαντία, καθώς και η παραχάραξη γεγονότων και καταστάσεων, δεν θα στηρίζετο σε ανώνυμες μαρτυρίες, αλλά σε ατράνταχτες αποδείξεις και προσωπικές δηλώσεις εμπλεκομένων.
Αλλά ενώ στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ εποίησε την νήσσαν ,στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής έδρασε με ταχύτητα και σχολαστικότητα στηριζόμενη όπως θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά σε αποκόμματα κιτρινο- φυλλάδων και μαρτυρίες μυθοπλασίες και καλά τέως μελών μας.
Βλέπουμε λοιπόν το υποκριτικό διπλό προσωπείο της αστικής δημοκρατίας, όπως επίσης επισημαίνουμε τις άθλιες μεθόδους που χρησιμοποιεί, όπως το ψεύδος, η συκοφαντία, η ψευδομαρτυρία και η προβεβλημένη από τα αχρεία ΜΜΕ αντεστραμμένη πραγματικότητα, προκειμένου να ανακάμψει την άνοδο και την καταξίωση στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού του Εθνικιστικού Κινήματος. Γιατί η κολοσσιαία σκευωρία που έστησε η ξενόδουλη αστική δημοκρατία με προσωπική εντολή του πρωθυπουργού κυρίου Σαμαρά, εις βάρος της Χρυσής Αυγής, δεν είχε σκοπό μόνο να συκοφαντήσει, να απαξιώσει, να περιθωριοποιήσει και να εξαρθρώσει την ηγεσία του Κινήματος, αλλά και να τρομοκρατήσει τους οπαδούς και φίλους υφαρπάζοντας εν τέλει την ψήφο τους.
Εκτός αυτού το αστικό καθεστώς για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου και για να αποκρύψει την πασιφανή αλήθεια, διατυμπάνιζε συνεχώς ότι ο διωγμός της Χρυσής Αυγής δεν γίνεται για ιδεολογικούς λόγους, αλλά για ποινικούς. Δεν είναι η κυβέρνηση που ξεκίνησε το πογκρόμ εναντίον της ηγεσίας της, αλλά η Ελληνική δικαιοσύνη, ως ες τούτου ο Αρχηγός και οι συλληφθέντες Συναγωνιστές μας δεν διώκονται για ιδέες, αλλά για πράξεις. Ισχυρισμός που αυτοδιαψεύδεται από τις αναφορές των πουλημένων ΜΜΕ, όπως “Η δημοκρατία ξεδοντιάζει τον ναζισμό”. ή ” η δημοκρατία δεν ανέχεται τους φασίστες”, που καταφανώς υποδεικνύει ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση ποινικοποιούνται ιδέες.
Όμως έλα που το πόρισμα της αντιεισαγγελίας του Αρείου Πάγου είναι διάτρητο και στηρίζεται σε πήλινα πόδια, όχι φυσικά σύμφωνα με την δική μας γνώμη, αλλά σύμφωνα με την γνώμη ποινικολόγων και νομικών. Έλα που από την μία στιγμή στην άλλη η σκευωρία που έστησαν μπορεί να στραφεί ως μπούμερανγκ εναντίον τους.
Έτσι λοιπόν ερχόμαστε στην αρχή του κειμένου και στην αναφορά μας στους έντιμους και ακέραιους δικαστές Τερτσέτη και Πολυζωίδη.
Επειδή λοιπόν η Ελληνική δικαιοσύνη είναι “ανεξάρτητη” και δρα “αυτοβούλως” οι δικαστές που θα επιλεχθούν για την δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν ως πρότυπο τους προαναφερόμενους δικαστές. Αναμένουμε ότι όλο το κατηγορητήριο που στοιχειοθετείται από σαθρά και ανυπόληπτα στοιχεία και γεγονότα, εκτός φυσικά από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα καταρρεύσει σαν οικοδόμημα από τραπουλόχαρτα σε δυνατό φύσημα.
Πως λοιπόν το αστικό καθεστώς θα επιτύχει την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής και κατ επέκταση την καταδίκη του Εθνικιστικού Κινήματος;
Με ένα μόνον τρόπο. Χρησιμοποιώντας στα δικαστικά έδρανα επίορκους και κατευθυνόμενους λειτουργούς. Και ας αφήσουμε τον υπουργό δικαιοσύνης να αυτοβαυκαλίζεται σ’ ένα ντελίριο μεγαλοψυχίας, λέγοντας ενώπιον των δημοσιογράφων, ότι θα έχουμε μια δίκαιη δίκη. Εδώ ο αξιότιμος κύριος υπουργός υποτιμά την νοημοσύνη μας. Γιατί πως είναι δυνατόν ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές μας να έχουν μια δίκαιη δίκη αφού αρχής εξ αρχής συνελήφθησαν αδίκως, ως αποτέλεσμα της ηθελημένης απόδοσης και προβολής μιας μεμονωμένης εγκληματικής πράξης, ως συλλογικής ευθύνης ενός πολιτικού και ιδεολογικού χώρου.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι σκέψεις μας βρίσκονται κοντά στους φυλακισμένους Αγωνιστές, κοντά στους Έλληνες Πατριώτες. Όλοι ενώνουμε τις δεήσεις και τις προσευχές μας η σκευωρία που στήθηκε από τους εντόπιους ξενόδουλους κυβερνώντες με σκοπό να φιμώσει την Εθνικιστική Φωνή, την Φωνή της Αλήθειας, να καταρριφθεί τάχιστα και ο Αρχηγός και οι Συναγωνιστές μας να είναι ξανά Οδηγοί δίπλα μας. Μέχρι τότε όμως έχουμε καθήκον και ιερή υποχρέωση απέναντι τους να κρατήσουμε το Κίνημα Ισχυρό και Ενωμένο.
Συναγωνιστές δείξτε σθένος. Ότι δεν μας σκοτώνει. μας καθιστά ισχυρότερους.
Ψηλά τις Σημαίες.
Τίποτα δεν χάθηκε. Ο Αγώνας συνεχίζεται.