Social Icons

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ… ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟ «ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»!

Άνθρακες ο θησαυρός με το «κρυμμένο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής», σύμφωνα με καθεστωτική ιστοσελίδα, που επικαλείται αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας:
«Τώρα τα σπίτια είναι ‘καθαρισμένα’, μόνο χλωρίνες θα υπάρχουν σε αυτά» αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σχετικά με τις έρευνες για τον εντοπισμό οπλισμού που σχετίζεται με τις παράνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.
Αναφέρουν πως σε τέτοιο επίπεδο ερευνών, που αφορούν τον εντοπισμό οπλισμού ή άλλων ευρημάτων, τα οποία μπορούν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες, είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα. Χαρακτηριστικά δηλώνουν πως στην αρχή αυτών των ερευνών, εντοπίζονταν κάποια όπλα, μαχαίρια, τώρα όμως δεν βρίσκουν σχεδόν τίποτα αφού έχουν περάσει 15-20 ημέρες, ενώ και οι διαρροές καταθέσεων στις οποίες περιλαμβάνονται ονοματεπώνυμα εμπλεκομένων και τοποθεσιών δράσης, έχει δυσχεράνει το έργο τους.
Όπως και να έχει οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οπλοστάσιο με την έννοια της γιάφκας δεν υπάρχει, ο πιθανός οπλισμός ήταν διάσπαρτος σε σπίτια μελών του πολιτικού μορφώματος ακόμη και σε σπίτια λιγοστών υποστηρικτών τους από τα σώματα ασφαλείας, ενδεχομένως και των ενόπλων δυνάμεων..
Θυμίζουν ότι κάποιος από τους προστατευόμενους μάρτυρες έκανε λόγο για εκπαίδευση στα όπλα σε υπαίθριο χώρο κοντινό στα 5 πεδία βολής του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι, όταν γίνονταν εκεί βολές για να μην κινήσουν τις υποψίες. Ο ίδιος μάρτυρας υποστήριξε ότι κάποιος αστυνομικός είχε φέρει το υπηρεσιακό του πιστόλι και ένα ακόμη όπλο, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις βολές μελών της Χρυσής Αυγής. Από την αρχή αυτού του πολιτικο-δικαστικο-αστυνομικού θρίλερ οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν προβεί σε τουλάχιστον 45 αστυνομικές έρευνες σε οικίες, αποθήκες και 4-5 μοναστήρια. Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας αναφέρουν πως λαμβάνουν δεκάδες πληροφορίες καθημερινά τις οποίες είναι αναγκασμένοι να ερευνούν, αφού πρώτα προβαίνουν σε ένα σχετικό «φιλτράρισμα» αξιοπιστίας. Οπλοστάσιο θα θεωρούσαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ το πολύ 10-15 όπλα μαζεμένα σε κάποιον χώρο».
Βεβαίως, από την αρχή οι «αρχές» γνωρίζουν πολύ καλά πως «κρυφός οπλισμός» δεν υπάρχει. Γιατί τότε ψάχνουν να βρουν αυτό που δεν υπάρχει; Για πολλούς λόγους:
1ον) Για την κατατρομοκράτηση των ελεγχομένων.
2ον) Για τη δημιουργία εντυπώσεων στην κοινή γνώμη και
3ον) Διότι η «παραστρατιωτική δομή», τα «Τάγματα Εφόδου» κ.λπ., δεν αρκούν από μόνα τους για να στηριχθεί η κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης». Χρειάζεται να βρεθούν άμεσες εντολές από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία (που δεν έχουν βρεθεί κι ούτε πρόκειται να βρεθούν, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν) ή όπλα σε μεγάλη ποσότητα και σε συγκεκριμένο χώρο (που κι αυτά δεν υπάρχουν). Για τα όπλα, θα ισχυριστούν, λοιπόν, ότι υπήρχαν όπλα –όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων- αλλά… πρόλαβαν και τα έκρυψαν οι εμπλεκόμενοι (τα… ασύλληπτα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης»), οι «έρευνες» θα συνεχίζονται υποτίθεται και η κατηγορία θα αιωρείται!