Social Icons

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ! ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 10.000 ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ευρωπαίοι και Ινδοευρωπαίοι… 10000 θύματα των μνημονίων της Ευρώπης τι πιστεύετε πως θέλουν; Άλλους τόσους για παρέα;
Ρε τι σκαρφίζονται για να μπλέξουν και να διχάσουν τον κόσμο!
Λέγονται «Μένουμε Ευρώπη» και έχουν βαλθεί να ξεπεράσουν και τον ίδιο τον Σαμαρά.
Καλυπτόμενοι πίσω από ψευτοδιλήμματα μπερδεύουν τον κόσμο βάζοντας τον να αποφασίσει αν θέλει την Ευρώπη, ενώ το ερώτημα σήμερα είναι αν μέσω του ευρώ αποδεχόμαστε τα μνημόνια και τους τοκογλύφους.
Ξενοκίνητα μνημονιακά πολιτικά Απορρίμματα, διαδίδουν μέσω Διαδικτύου δηλώσεις υποταγής στην Μέρκελ και τους λοιπούς Ευρωπαίους και αμερικανούς Τοκογλύφους.
Ίδια σιχάματα και παρακλάδι εκείνων που παρέλασαν προχθές.
ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ κλπ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
ΟΥΣΤ ΝΕΝΕΚΟΙ – ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ…
Αν δεν είναι κάποιου είδους φάρσα, το site: https://menoumevropi.wordpress.com/είναι σίγουρα ένα ρεσιτάλ εξαπάτησης του λαού, αλλά και μεγίστης αθλιότητος για το οποίο οι εμπνευστές του θα πρέπει να οδηγηθούν με συνοπτικές διαδικασίες στο εισαγγελέα και από εκεί στην φυλακή.
Εδώ και λίγες ώρες, στον συγκεκριμένο ιστοχώρο, βρίσκεται ένα εμετικό ψήφισμα – δήλωση που λέει συγκεκριμένα:
«Υπογράφουμε ατομικά την υπεύθυνη δήλωση ότι αποδεχόμαστε οποιαδήποτε έκτακτη ή μόνιμη εισφορά, μείωση μισθού ή συντάξεως και εγγυόμαστε με την προσωπική μας περιουσία ώστε να καλύψουμε κάθε απαίτηση των Θεσμών για την επίτευξη μίας ιστορικής ευρωπαϊκής συμφωνίας.
Προς διευκόλυνσή σας κατεβάστε την έτοιμη υπ. δήλωση.»Iδού:



Υπεύθυνη Δήλωση – Μένουμε Ευρώπη

Η γελοιότητα, γίνεται μεγαλύτερη αφού υπάρχει και σχετικό δημοψήφισμα, όπου το απίστευτο ποσοστό του 20% όσων έχουν ψηφίσει αποδέχονται την που τους προτείνουν οι μπουμπούκοι και οι άλλοι αλήτες, προδότες κλεφτοπασόκοι και ψοφοδεξιοί πολιτικοί – διοργανωτές και μάλιστα από κοινού…


Για αυτούς, που ψήφισαν θετικά, προτείνουμε να ενεργοποιηθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, να βρεθούν οι φυσικοί αυτουργοί που παρασύρουν τον κόσμο και να δημευθεί ολόκληρη η περιουσία τους υπέρ του λαού, καθώς και να μην πληρώνονται για την όποια εργασία τους.

Η Μερκελική νοοτροπία τους ξεχειλίζει… Εκτός και αν είναι το 20% του πληθυσμού που έχει χρήματα στο εξωτερικό, οπότε αδιαφορεί για τις όποιες εξελίξεις…


Ευτυχώς από την άλλη, το 80+ έχει συντρίψει την μνημονιολάγνα λογική των κλεφτοπασόκων και των ψοφοδεξιών και μάλιστα στο ίδιο της το σπίτι, αφού έχουν ψηφίσει πως ΔΕΝ δέχονται την Ευρώπη που τους προτείνουν οι απατεώνες πολιτικοί και μάλιστα με την υποχρέωση να υπομείνει ο λαός με υπεύθυνη δήλωση, «έκτακτες εισφορές, μειώσεις μισθών, και με εγγύηση της προσωπικής περιουσίας του.» για να μείνει στην Ευρώπη των Τραπεζιτών, της Μέρκελ, του Σόϊμπλε, του Ντάϊσελμπλουμ και του κάθε κατεργάρη.

Βέβαια, από την άλλη, η παγίδα είναι καλά στημένη. Αφού ταυτόχρονα καλούν και οι τρομοσυριζαίοι σε συγκέντρωση – μια – μια πάει το παιχνίδι εκτόνωσης της οργής του λαού – με τον τίτλο «παίρνουμε την διαπραγμάτευση στα χέρια μας».

Και οι μεν και οι δε μας κοροϊδεύουν. Το έχουν αποδείξει πολλάκις αφού έχουν αποφασίσει τα επόμενα βήματά τους, μαζί με τις εφεδρείες τους (Ποτάμι – ΑΝΕΛ – ΚΚΕ).

Υ.Γ.1:Α, ρε Λαέ… Από το ένα χάος πήγες καρφί στο άλλο….

Υ.Γ.2: Τα γέλια και η εξαπάτηση, κάποτε πρέπει να τελειώσουν. Ο λογαριασμός ήρθε και ήρθε φουσκωμένος γιατί ο Ευρωπαίος που έπαιρνε τις παραγγελίες έκλεβε σε συνεργασία με τον Έλληνα κλεφτοπασόκο και ψοφοδεξιό σερβιτόρο. Και ο μέτρ που ήρθε να μας δικαιώσει, τους κάνει πλάτες για να οικονομήσουν κι αυτουνού οι συγγενείς …Αν δεν το καταλάβουμε τώρα, αύριο θα είναι αργά.

Υ.Γ.3: Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας και δεν είμαστε ενοικιαστές. Μας ανήκει ο Πολιτισμός της και η Παιδεία της. Και το μόνο που μας αξίζει είναι να είμαστε ισότιμοι φίλοι και σύμμαχοι με τους λαούς.

Είναι ηλίθιοι όμως όσοι πιστεύουν πως από την λογική της ιδιοκτησίας και της ίσης μεταχείρισης και την συνεργασία των λαών που πιστεύουν έτσι κι αλλιώς οι Έλληνες, απορρέει η άνευ όρων υποταγή στο ευρώ των τραπεζιτών.

Γιατί το ενιαίο νόμισμα που υποτίθεται θα βοηθούσε την οικονομία των κρατών και την Ευρωπαϊκή Προοπτική των χωρών μελών γενικότερα απέτυχε, και όλη η Ευρώπη είναι θύμα του.

Και θα πω μια προσωπική μου εμπειρία.

Να μιλήσουμε για την «ισχυρή Γερμανία;» Δύο μόνο περιφέρειες της Γερμανίας, η Baden Wuttemberg (Στουτγκάρδη) και η Bayern (Μόναχο) εργάζονται και έχουν ανεργία 2,3%.
Όσο βορειότερα πας, τόσο ανεβαίνει το ποσοστό αυτό κατακόρυφα.

Στην Γερμανία, όπου οι πολίτες ζουν μια κρυφή φτώχεια, 8-10 σπίτια παίρνουν προνοιακό επίδομα, γιατί χωρίς στήριξη απο το κράτος, οι πολίτες δεν επιβιώνουν, όταν ο μέσος μισθός είναι 1200 ευρώ.
Υπερυψηλός για την Ελλάδα, αλλά εκεί ξεκινάς με ενοίκιο (με όλα τα έξοδα μέσα) στα 600-700+ ευρώ μέσο όρο για ένα σπίτι 60 -70 m2 και αν βρεις σε αυτή τη τιμή.

Με τα υπόλοιπα δεν μπορείς να ζήσεις και να συντηρήσεις οικογένεια 4 ατόμων, με φαγητό, ψώνια κλπ.

Διασκέδαση; Ευρωπαϊστή μου Μερκελιστή μνημονιολάγνε Μπουμπούκο μου, Μπα…

Όλοι εκεί κάνουν σκληρή οικονομία. Το σκατό παξιμάδι το λένε αυτό αν δεν το ξέρεις, αν και στη Γερμανία το κατά κεφαλήν εισόδημα αυξήθηκε κατά 19,4%.

Διανοείσαι Βαρβιτσιώτη μου, που ζητούσες να χάσουν οι Έλληνες το σπίτι τους για να πληρώσουν τους φόρους του Σαμαρά από που βρίσκει η Γερμανική Κυβέρνηση τα χρήματα για τα προνοιακά επιδόματα, και από που οι τράπεζες βρίσκουν και χρηματοδοτούν τους «υπερχρεωμένους» πολίτες να αγοράζουν αυτοκίνητα με leasing για να ανακυκλώνουν την παραγωγή των εργοστασίων και να καταπολεμούν έτσι την ανεργία τους; Που τα βρίσκουν τα χρήματα; Αυτό ακριβώς που καταλαβαίνεις κι εσύ καταλαβαίνει και ο Ελληνικός λαός.

Από τους Έλληνες, που από το 1999 έως το 2013, το κατά κεφαλήν εισόδημα των Ελλήνων μειώθηκε δραματικά!

Σήμερα, δυστυχώς, μια ξένη Ευρώπη από αυτή που θα έπρεπε να υπάρχει, μας αποψίλωσε! Και μας άφησε να διαχειριζόμαστε την φτώχεια μας, τις χιλιάδες αυτοκτονίες και την εθνική μας κατάθλιψη, ενώ ανάπτυξη στην χώρα δεν υπάρχει, και δεν θα υπάρξει ούτε και με τον Σύριζα που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, ούτε ως όνομα…