Social Icons

ΤΟ ΜΙΣΟ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ATHENS PRIDE ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ!



Γράφει ο Αντίοχος

Το πιο επιτυχημένο «Athens Gay Pride» έγινε χθες, επί συγκυβέρνησης «πρώτης φοράς αριστερά» και ελαφροδεξιάς. Διότι, ήταν όλοι τους εκεί! Άλλοι με το σώμα κι άλλοι με το… πνεύμα.
Ήταν, λοιπόν, εκεί η πολυπράγμων Ζωή Κωνσταντοπούλου, με εξόχως… συμβολική ενδυμασία. Ήτοι, μ’ ένα έντονο φούξια παντελόνι και ένα γκρι μπλουζάκι με γράμματα, σχέδια και χρώματα. Ήταν εκεί η Δούρου, η οποία φρόντισε από τη νύχτα της προηγουμένης να φωταγωγήσει το κτίριο της Περιφέρειας στα παρδαλά χρώματα των «ομοφυλόφιλων».





Ήταν εκεί και ο Σταύρος Θεοδωράκης, και ο λαθροδήμαρχος Καμίνης, αλλά και ο Βρετανός πρέσβης, που έχει παντρευτεί με… άντρα.





Το λοιπόν, έχουμε και λέμε: για πρώτη φορά παρευρέθη σε μια τέτοια μάζωξη ο τρίτος κατά σειράν κρατικός παράγων (η πρόεδρος της βουλής), για επίσης πρώτη φορά η περιφερειάρχης της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας και ξανά επίσης για πρώτη φορά, ο αρχηγός του τέταρτου κόμματος της χώρας. Του δημάρχου της πρώτης πόλης της χώρας, Καμίνη, δεν ήταν η πρώτη του φορά, έχει ξαναπάει κι άλλες…

Όσον δε αφορά τους εκπροσώπους του υπολοίπου… δημοκρατικού τόξου (νουδούλας, κόμματος Καμμένου και ΚΚΕ που… ντράπηκαν να… εκδηλωθούν– του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ δεν πιάνονται, γιατί ήταν απασχολημένοι με τις σημερινές εσωκομματικές εκλογές), μπορεί να μην ήταν εκεί με το σώμα τους, αλλά ήταν σίγουρα με το… πνεύμα τους. Άλλωστε Athens Gay Pride θα έχει και του χρόνου και τ’ αλλουνού και για όλους υπάρχει πάντα η… πρώτη φορά!