Social Icons

ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ!



Γράφει ο Νικογιάννης

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος, η Νεολαία του οποίου με επιστολή της ζήτησε την παραίτηση του πολιτικού προϊσταμένου της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιάννη Πανούση τον οποίο κάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης αλλά ο υφυπουργός «Προστασίας του Πολίτη» δεν έμεινε ευχαριστημένος από την κάλυψη που του παρείχε. Δηλαδή μπάχαλο κατά την καθομιλουμένη.


Οι Νεολέροι στην ανακοίνωση που εξέδωσαν καταγγέλλουν «την αύξηση των περιστατικών αστυνομικής αυθαιρεσίας» ενώ υποστηρίζουν «πως το ψήφισμα δεν αποτελεί μομφή προς την κυβέρνηση αλλά αφορά προσωπικά τον Γιάννη Πανούση», με τον υπουργό να ανταπαντά ότι δεν εφαρμόζει τις προσωπικές του απόψεις, αλλά την κυβερνητική πολιτική.

Και συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους, «Εκτιμούμε πλέον πως ο «κόμπος έφτασε στο χτένι». Φαίνεται πως ο κ. Πανούσης δεν είναι διατεθειμένος πλέον να εξυπηρετήσει το πολιτικό σχέδιο που υπήρξε η βάση για την ανατροπή στις 25 Γενάρη κι ως εκ τούτου απαιτούμε την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση».

Επίσης χαρακτηρίζουν «αποκορύφωμα» πρόσφατη δήλωση του, όπου βάζει στο ίδιο πλαίσιο, «συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ» μαζί με το οργανωμένο έγκλημα.

Υ.Γ.1 Άρχισαν τα όργανα στην συγκυβέρνηση;

Υ.Γ. 2 Μήπως η παραπάνω επιστολή έχει να κάνει με την άσχημη εξέλιξη της διαπραγμάτευσης;

Υ.Γ.3 Τι έγινε σύντροφοι, ψάχνετε ποιον θα θυσιάσετε ενόψει μνημονίου;