Social Icons

ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο… ΚΑΖΑΚΗΣ!


Γράφει η Κορίνα Πενέση

Δεν μας φτάνουν όλα όσα βλέπουμε και ακούμε καθημερινά, ήρθε τώρα και ο Καζάκης, το πτώμα πουπροσπαθεί να διατηρηθεί στην επικαιρότητα, (αν και μάλλον απίθανο, αφού δεν τον γνωρίζει ούτε… ο θυρωρός της πολυκατοικίας του) να κάνει δηλώσεις για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ο ιδρυτής του ΕΠΑΜ, φαίνεται ότι θα μείνει με το όνειρο του κομπάρσου που επιθυμεί να γίνει πρωταγωνιστής στηριζόμενος σε ξένες πλάτες. Γιατί, αν βγει κάποιος στο δρόμο σήμερα και πραγματοποιήσει ένα άτυπο γκάλοπ, ρωτώντας τους περαστικούς ποιος είναι ο Καζάκης ή το ΕΠΑΜ, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που θα του απαντήσουν…

Διαβάσαμε, λοιπόν, ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ., αποσπάσματα της οποίας σας παραθέτουμε: «Στις 5 Ιουνίου 2015, κατά την διάρκεια της συζήτησης στο κοινοβούλιο για την πορεία της «διαπραγμάτευσης» ο κ. Μιχαλολιάκος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε σχεδόν αποκλειστικά στο θέμα της διαγραφής του επαχθούς χρέους»… «…Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι ο μόνος συντεταγμένος πολιτικός χώρος, ο οποίος έχει εκφράσει πλήρως και λεπτομερώς, όχι μόνο τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους διογκώθηκε το χρέος και ειδικά στην μνημονιακή εποχή, αλλά και τον επακριβή τρόπο απελευθέρωσης μας από τα δεσμά του χρέους. Ενός χρέους, που καταλύει τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάθε έννοια Δημοκρατίας, εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης στην Πατρίδα μας, αλλά και σε όλες τις άλλες χώρες και λαούς κάθε χρώματος και φυλής του πλανήτη που βρίσκονται κάτω από τον ίδιο ζυγό, ιδέες και αξίες που η Χ.Α. ως το κατ εξοχήν αντίπαλο δέος στην Δημοκρατία δεν μπορεί ούτε θέλει να υπερασπιστεί»…, «…Το Ε.ΠΑ.Μ. προειδοποιεί τον Λαό μας, ότι οι συστημικές δυνάμεις έχουν βαλθεί να χαρακτηρίσουν και να συνδέσουν κάθε πολίτη, φορέα ή συλλογικότητα που αναφέρεται στην πραγματική λύση, σε λαϊκιστές ή ακόμη χειρότερα φασίστες και ακραίους.

Έτσι εξηγείται η χθεσινή αναφορά της Χ.Α. στην μονομερή διαγραφή και έτσι νομίζει το σύστημα ότι θα εξισώσει το Ε.ΠΑ.Μ. αλλά και κάθε ελεύθερο πολίτη ή συλλογικότητα με το αντιδημοκρατικό εργαλείο του βαθέως συστήματος που είναι η Χρυσή Αυγή»…, «…Δεν θα περάσει ο Φασισμός».

Πουθενάδες όλης της Ελλάδος ενωθείτε!

Το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) δημιουργήθηκε το 2011 «για να σώσει την πατρίδα από τους ξένους λύκους και τους δοσίλογους εντολοδόχους τους», όπως λένε οι υποστηρικτές του. Διατείνεται ότι δεν είναι κόμμα και μάλιστα ότι δεν επιθυμεί τον εγκλωβισμό των Ελλήνων στις κομματικές και όποιες άλλες ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές. Στο ΕΠΑΜ (που θυμίζει λίγο ΕΑΜ;) χωράνε οι πάντες, αριστεροί και δεξιοί, ακροαριστεροί και ακροδεξιοί. Καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται…

1ον) Το ότι εξισώνει (!!!) το ΕΠΑΜ με τη Χρυσή Αυγή, δεν το σχολιάζουμε καν, γιατί ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Θυμίζουμε στον Καζάκη και τον κάθε Καζάκη μέρος των Θέσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί εδώ και αρκετά χρόνια: «ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των διεθνών τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στον άμεσολογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονη σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα κάνουν φύλλο και φτερό τα αρχεία όλων των υπουργείων και των δημοσίων οργανισμών. Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί ακόμη και κράτη «μπανανίες» της Λατινικής Αμερικής, όπως ο Ισημερινός. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει στην Ελλάδα, διότι έτσι θα προκύψει και το ποιοι έλαβαν τις μίζες και το μαύρο χρήμα. Πρωτίστως όμως θα προκύψει επισήμως ποιο μέρος του χρέους είναι παράνομο και επαχθές, το οποίο και το κράτος μας θα αρνηθεί να αποπληρώσει», «…Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η ανατροπή του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας, μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και πολιτική κάθαρση. Να τιμωρηθούν όσοι επένδυσαν στον διασυρμό της Πατρίδας μας και κέρδισαν από τον κατήφορο της Ελλάδος. Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν την περιουσία του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες να αποφασίζουν για τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και ο λαός να είναι πραγματικά κυρίαρχος και όχι να καλείται στις κάλπες μόνο κάθε τέσσερα χρόνια για να απαντήσει σε εικονικά διλλήματα».

2ον) Ο πολυπολιτισμικός, παγκοσμιοποιημένος «λαπάς» Καζάκης, εντελώς ξετσίπωτα δήλωνε πριν από μερικά χρόνια ότι «Έλληνας είναι οποιοσδήποτε επενδύει σ΄αυτήν την χώρα, το μέλλον το δικό του και το μέλλον των παιδιών του. Ανεξαρτήτως καταγωγής. Αν είναι Σέρβος, αν είναι Τούρκος, αν είναι Βούλγαρος, αν είναι αρβανίτης ή αν είναι Έλληνας. Αλλά ένας είναι ο λαός! ένας είναι ο λαός ανεξάρτητα του τι πιστεύει και ανεξάρτητα από την καταγωγή του. Αυτό πάμε να πετύχουμε! Αυτό είναι το ζήτημα»!

Ιδιαίτερη προσοχή στο γεγονός ότι τη λέξη Αρβανίτης την οποία αναφέρει σαν να μιλάει για ξένους… Μέσα λοιπόν σε λίγες λέξεις τα είχε πει όλα ο Καζάκης, που τολμά να πιάνει στο στόμα του την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον Αρχηγό μας. Η δημιουργία ρευμάτων με άξονα τον αφελληνισμό, την απομόνωση της ορθόδοξης παράδοσης, τον πολυπολιτισμό, βρήκε έναν ακόμη φορέα στην Ελλάδα. Τον Καζάκη.

Άντε πίσω στην τρύπα σας λοιπόν κύριε Καζάκη και να είστε πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα σκορπίσετε τις βλακείες σας δεξιά κι αριστερά, γιατί μπορεί να τις πατήσουν τίποτα γέροι και να πάνε από πέσιμο…