Social Icons

ΙΔΟΥ ΠΩΣ… «ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ» ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ Θ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ», ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τους Συριζαίους ότι πλέον το κόμμα τους είναι κυβέρνηση. Το να λειτουργούν όπως όταν ήταν αντιπολίτευση, με «κινητοποιήσεις και ψηφίσματα», την ίδια στιγμή που συνυπογράφουν όλες τις καταστροφικές για τη χώρα και το λαό αποφάσεις της κυβέρνησής τους (βλ. παραχώρηση των αποθεματικών της Περιφέρειας για τη …»σωτηρία της χώρας») αποδεικνύει αυτό που εμείς φωνάζαμε προεκλογικά, αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε από τη μάζα, ότι πρόκειται περί στυγνών πολιτικών απατεώνων. Ευτυχώς που τουλάχιστον οι Κεφαλλήνες φαίνεται ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι πλέον και δεν πατάει κανείς στις «κινητοποιήσεις» τους.
 
Στις εκλογές, που δεν θα αργήσουν όπως φαίνεται να έρθουν, τα όνειρά τους για τη διάλυση της Ελλάδος και τον αφανισμό των Ελλήνων θα λάβουν οριστικά τέλος, αφού ο λαός θα τους δείξει την άγουσα για … το σπίτι τους (…στην καλύτερη περίπτωση, γιατί στη χειρότερη γι’ αυτούς θα αναγκαστούν να πάνε για αληθινό μεροκάματο).