Social Icons

ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ «ΑΝΙΚΑΝΟΙ» ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΗΞΗ



Γράφει ο Νικογιάννης

«Η συμφωνία – νέο μνημόνιο που προτείνει η κυβέρνηση με το mail Τσακαλώτου είναι επώδυνη και μακριά από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις», τόνισε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι ο Σύριζα «κοροϊδεύει» τον λαό, ενώ προανήγγειλε ότι ένα από τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση είναι αύξηση των ορίων ηλικίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά :

«Φαντάζεστε η αριστερή προοδευτική κυβέρνηση να ανεβάσει τα όρια ηλικίας από το 2016;»…

Ο κ. Μητρόπουλος «άδειασε», τέλος, και τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση για τις δηλώσεις του σχετικά με το πώς θα διεξαχθούν τυχόν εκλογές λέγοντας: «Καλό είναι πριν μιλήσει να διαβάσει το Σύνταγμα ».
Ωστόσο, ο κ.Μητρόπουλος τάχθηκε κατά της ρήξης, άρα και υπέρ του νέου μνημονίου αφού όπως είπε «δεν μπορούμε και πολιτικά να τη διαχειριστούμε, αφού δεν τα καταφέραμε να κάνουμε διαπραγμάτευση».
Η μέρα φεύγει, οι κόκκινες γραμμές εξαφανίζονται… Όταν τελειώνει πια το επικοινωνιακό παιχνίδι, αυτό που μένει στο τέλος είναι η άνευ όρων αποδοχή των απαιτήσεων των δανειστών και η περαιτέρω διαπραγμάτευση στα… τέσσερα.