Social Icons

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙ…! Η DIE WELT ΠΡΟΚΑΛΕΙ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΕ»



Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μόνο οίκτος ενδείκνυται στον μικρό κτηνοβάτη δημ(ι)οσιογράφο που τολμά να αναφέρει τέτοιες ανοησίες σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη.

Αλλά λίγο πριν ασχοληθούμε μαζί του, ας πούμε δυο λόγια για το ευρώ, γιατί γιαυτό γίνεται όλος ο καυγάς.

Επειδή πολλά ακούγονται σχετικά για τους Ελληνες «που θέλουν το ευρώ» και διάφορα άλλα ευτραφή, να τους διορθώσουμε πως οι Έλληνες δεν θέλουν το Ευρώ με την κατάσταση που υπάρχει σήμερα. Να πλουτίζουν εξαιτίας του οι πλούσιοι και να φτωχαίνουν οι φτωχοί. ΔΕΝ παραιτούμαστε από το ευρώ, το οποίο έχουμε ακριβοπληρώσει, αλλά ταυτόχρονα στο δίλλημα «Ελλάδα ή ευρώ», στο δίλημμα δηλαδή «εκβιασμοί και προτεκτοράτο ή Εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια – όχι όπως λάνσαρε την λέξη «αξιοπρέπεια» ο Σύριζα – οι Έλληνες, αποδέχονται την πρόταση των Ελλήνων Εθνικιστών και βροντοφωνάζουν… «ΕΛΛΑΔΑ» μέσα από το στόμα του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, μέσα στην Βουλή…

Από εκεί και μετά, αυτή η Ευρώπη νοσεί. Καμία απολύτως σχέση δεν έχει αυτό το τοκογλυφικό μόρφωμα, αυτό το άντρο συμμοριτών, με την Ευρώπη που οραματίστηκαν όσοι εργάστηκαν παλαιότεροι γι’ αυτήν. Ή τουλάχιστον δεν μας έλεγαν αυτά τότε…
Πως διάφοροι κουστουμαρισμένοι θα κυκλοφορούν, κραδαίνοντας τις δερμάτινες τσάντες τους, κουνώντας το δάχτυλο με νόημα, και αυτό σε λαούς που έχουν στηρίξει τις βιομηχανίες τους πληρώνοντας τοκογλυφικά δάνεια με τεράστια επιτόκια, αγκαλιάζοντας δυστυχία και φτώχεια και ανεργία και απόγνωση, με αυτοκτονίες χιλιάδων ανθρώπων, χάρισμα των διεφθαρμένων πολιτικών ένθεν κακείθεν.
Σήμερα, αυτή η Ευρώπη είναι μια κρ(ε)ατομηχανή που παράγει μάζες, όπου γελοίοι τοκογλύφοι τραπεζίτες, πληρώνουν δημοσιογράφους για να διαβάλουν και να επιτυγχάνουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την μετατροπή της Ευρώπης, από λαμπερή Ευρώπη των λαών και των πολιτισμών και των συνεργασιών, σε μια μαύρη Ευρώπη των τραπεζιτών.

Ιδού πως ασκούνται αυτές οι πιέσεις, οι οποίες κάθε άλλο παρά Ευρώπη των Λαών και των συμμαχιών θυμίζει.
O αρθρογράφος της εφημερίδας εξηγεί στους συντηρητικούς Γερμανούς αναγνώστες του ότι οι Μεγάλες Δυνάμεις βοήθησαν την Ελλάδα τo 1827 στην καθοριστική μάχη του Ναυαρίνο, «για τους λάθος λόγους», αφού δεν ήταν αληθινοί Έλληνες.



Τολμά ο μικρός κτηνοβάτης δημ(ι)οσιογράφος να αναβιώσει ψευδεπίγραφες ρατσιστικές θωρίες του Jakob Philipp Fallmerayer που ουδέποτε βρήκαν αληθές ή πρόσφορο έδαφος σε κανένα σημείο της ιστορίας, αφού η θεωρία αυτή κρίθηκε ανόητη και στερούμενη επιστημονικών στοιχείων ενώ ο εμπνευστής της χλευάστηκε από το σύνολο του νοήμονος κόσμου. Ενώ κρίθηκε ότι σκοπούμενο της εργασίας του ήταν η πρόχειρη κατασκευή ανθελληνικής προπαγάνδας για την επίτευξη πολιτικών σκοπών. Εντέλει η απόρριψη της θεωρίας του από την Βαυαρική Ακαδημία Επιστημών και Κλασικών Μελετών δεν άφησε περιθώρια ανάπτυξης της.

Η θεωρία αυτή, αν και νεκρή επανέρχεται, ακριβώς επειδή δεν έχουν εκλείψει τα γεωπολιτικά συμφέροντα που προστάζουν την ύπαρξη της.
Διαβάστε ένα απόσπασμα από το ρατσιστικό παραλήρημα του συγγραφέα: «Η ιδέα ότι οι Έλληνες της σύγχρονης εποχής ήταν απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη και όχι μια φυλή με σλαβικά, βυζαντινά και αλβανικά γονίδια, που δημιουργήθηκε υπό την τουρκική κυριαρχία, ήταν διαδεδομένη μεταξύ των μορφωμένων Ευρωπαίων. Όμως, ούτε οι αρχιτέκτονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπόρεσαν να ξεπεράσουν αυτήν την παρανόηση. Βάσει αυτής της λογικής έφεραν την Ελλάδα στην βάρκα της ΕΕ το 1980, με τις γνωστές συνέπειες που «θαυμάζουμε» καθημερινά».


Ο απόγονος των Γερμανών που πιστεύει τέτοια απλοϊκά πράγματα δεν απαντά σε μια απλή σκέψη:
Πως οι Γερμανοί επί χιλιάδες χρόνια δεν έκαναν κανέναν πολιτισμό και είχαν μείνει στην νεολιθική εποχή μέχρι να τους δώσουν γνώση οι «σκούροι» Ρωμαίοι; Που ήταν δικά τους γονίδιά όλο αυτό τον καιρό;
Σήμερα η Γερμανία στο σύνολό της, θεωρεί τον εαυτό της ως άξιο αποδέκτη του ελληνικού πολιτισμού. Η γλώσσα τους είναι δομημένη επάνω στα πρότυπα της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας και της αρχαίας ρωμαϊκής. «Οι γερμανικές γλώσσες ανήκουν στις ινδοευρωπαϊκές γλώσσες. Χαρακτηριστικά για αυτήν την γλωσσική ομάδα είναι τα φωνολογικά της χαρακτηριστικά. Διαφορές στην φωνητική διακρίνουν αυτές τις γλώσσες από άλλες. Υπάρχουν περίπου 15 γερμανικές γλώσσες. Αποτελούν τη μητρική γλώσσα 500 εκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι δύσκολο να καθοριστεί ο ακριβής αριθμός των αυτόνομων γλωσσών. Είναι συχνά ασαφές αν υφίστανται μεμονωμένες γλώσσες ή μόνο διάλεκτοι. Η πιο σημαντική γερμανική γλώσσα είναι τα αγγλικά. Σε όλον τον κόσμο τα μιλάνε κάπου 350 εκατομμύρια ως μητρική γλώσσα. Μετά ακολουθούν τα γερμανικά και τα ολλανδικά.

Όλες οι γερμανικές γλώσσες έχουν μια κοινή ρίζα. Δεν είναι παρόλα αυτά βέβαιο αν υπήρχε μια ενιαία γλώσσα αρχικά. Εκτός αυτού, υπάρχουν μόνο πολύ λίγες παλιές γερμανικές γραφές. Αντίθετα με τις λατινογενείς γλώσσες, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου πηγές. Επομένως, η μελέτη των γερμανικών γλωσσών είναι δυσκολότερη. Ακόμα και για τον πολιτισμό των γερμανικών λαών (Τευτόνων) είναι γνωστά πολύ λίγα πράγματα. Οι γερμανικοί λαοί δεν είχαν ενότητα. Οπότε, δεν υπήρχε κάποια κοινή ταυτότητα. Γι’ αυτό, η επιστήμη πρέπει να βασιστεί σε άλλες πηγές. Χωρίς τους Έλληνες και τους Ρωμαίους, θα γνωρίζαμε πολύ λίγα για τους γερμανικούς λαούς!»

Και αυτό το απόσπασμα δεν το διαδίδουν οι Έλληνες Εθνικιστές για να απαντήσουν στον γελοίο μικρό κτηνοβάτη. Το κείμενο είναι απόσπασμα από το ινστιτούτο Goethe, αναρτημένο στο διαδίκτυο τους ιστοχώρο.

Η ελληνική παιδεία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό ανεξαίρετα όλες τις επιστήμες στην Γερμανία και όχι μόνο τις θεωρητικές. Μάλιστα πολλοί εκτιμούν ότι η επιλογή της Γερμανίας να θεμελιώσει το εκπαιδευτικό της σύστημα στην κλασική ελληνική παιδεία της χάρισε αυτή την ραγδαία επιστημονική και τεχνολογική ανάπτυξη.

Ο πυρηνικός φυσικός Dr. Werner Heisenberg που τιμήθηκε με το βραβείο Nobel το 1932 είπε στο λόγο του κατά την τελετή της βράβευσής του από την Σουηδική Ακαδημία: «Η μεγαλύτερη πνευματική μου άσκηση ήταν η θητεία μου στην αρχαία ελληνική».

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που οι Έλληνες ενώ αποτελούν λιγότερο από το 0,2% του παγκόσμιου πληθυσμού, στη διεθνή επιστημονική κοινότητα σαρώνουν. Το 3% των κορυφαίων επιστημόνων διεθνώς είναι Έλληνες.


Υ.Γ. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγή Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, σε ένα κείμενο του εξηγεί πως οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι των Ελλήνων με βιολογικό τρόπο και ότι υπάρχει μια αναμφισβήτητος ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!

Περιττό, συνεχίζει, στο κείμενό του ο Αρχηγός, να πούμε, ότι η άποψη αυτή θεωρείται από το μαρξιστικό και το φιλελεύθερο “πολιτιστικό” κατεστημένο …ρατσιστική και για τον λόγο αυτό δεν ακούγεται και πολύ ή μάλλον δεν ακούγεται καθόλου. Για μας, για να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχάς την θέση μας η έννοια ΕΘΝΟΣ δεν έχει καμμία σημασία εάν δεν περιέχει σαν απαραίτητη προϋπόθεση και όχι μόνο προϋπόθεση, αλλά και ΟΥΣΙΑ και ΠΥΡΗΝΑ, το βιολογικό γεγονός της ΦΥΛΗΣ.

Δεν πιστεύουμε σε Έθνη επίπλαστα βασισμένα σε Κοινωνικά ή άλλης μορφής συμβόλαια, όπως αίφνης οι Αμερικανοί, οι Αυστραλοί ή οι Βραζιλιάνοι, αλλά πιστεύουμε σε Έθνη – Φυλές ή Φύλα, όπως η Φύση και στην συνέχεια η Ιστορία σοφά εποίησε. Και για να γίνουμε πλέον συγκεκριμένοι: Πιστεύουμε ότι το Γένος των Ελλήνων αποτελεί Γνησία Συνέχεια του Αρχαίου Γένους και ΟΧΙ ένα “πολιτιστικό χωνευτήρι” κοινών ηθών, εθίμων και γλώσσας.»

“Δεν είσαι ένας· είσαι ένα σώμα στρατού. Μια στιγμή κάτω από τον ήλιο φωτίζεται ένα από τα πρόσωπα σου. Κι ευτύς σβήνει κι ανάβει άλλο, νεώτερο σου, ξοπίσω σου. Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο. Εσύ είσαι μια λιγόστιγμη έκφραση, αυτή είναι το πρόσωπο. Εσύ είσαι ο ίσκιος, αυτή το κρέας.”

N. Καζαντζάκης

Y.Γ.2: Αξίζει να διαβάσετε σχετικά και αυτά: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-teleutaio-karfi-sto-episthmoniko-feretro-tou-falmerauer-apogonoi-twn-arc

http://xryshaygh.blogspot.gr/2014/02/dna.html