Social Icons

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ



Γράφει ο Νικογιάννης

Η οικονομική κατάσταση της Χώρας μας βρίσκεται σε τέλμα. Σε αδιέξοδο έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, συνέβη και το εξής εξωφρενικό:

Πριν από λίγες ημέρες, όταν η αξιοσέβαστη Πρόεδρος της Βουλής συνάντησε δύο αστυνομικούς των ΜΑΤ στο υπόγειο γκαράζ, έδωσε εντολή να μην μπαίνουν στη Βουλή, ούτε στο κυλικείο, ούτε καν για τη φυσική τους ανάγκη! Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, αυτός ήταν ο επίμαχος διάλογος:
«Δεν έχουμε πει να μην μπαίνουν μέσα; Γιατί μπήκαν»;
«Συγνώμη κυρία Πρόεδρε, δεν κάναμε κάτι κακό».
«Εσένα ποιος σου έδωσε το λόγο»;

Το θέμα που έχει προκύψει είναι τεράστιο. Ενώ οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των Ελλήνων έχουν καυτά θέματα να ασχοληθούν, κουβεντιάζουν εάν οι αστυνομικοί και οι ΜΑΤατζήδες, όταν σκάει η φούσκα τους, μετά από πολύωρη ορθοστασία μπροστά στη Βουλή, μετά από ώρες ολόκληρες μέσα στις κλούβες σαν τα κατοικίδια που περιμένουν το αφεντικό να τα βγάλει βόλτα να ξαλαφρώσουν, μπορούν να ουρούν μαζί με τους εκλεκτούς αντιπροσώπους του Λαού… Τους πεντακάθαρους, που μοσχοβολούν μοσχοσάπουνο, που είναι περασμένοι 2 χέρια ακριβή κολώνια… Πώς είναι δυνατόν να πηγαίνουν για το ψιλό τους (ή για το… χοντρό τους) στις ίδιες τουαλέτες; Το θέμα είναι τεράστιο . Πώς θέλεις κύριε αστυνομικέ μου να κατουράς εκεί που κατουράει η νομοθετική εξουσία; Πώς θα υπάρχει η διάκριση των εξουσιών; Εκεί που αφοδεύει ο βουλευτής, να αφοδεύει και ο ΜΑΤατζής; Ε όχι! Δεν μπορεί να βεβηλώνονται κατ΄αυτόν τον τρόπο οι ιερές χέστρες του Κοινοβουλίου! Να τα κάνουν επάνω τους! Ή να πάνε να τα κάνουν μαζί με τις πάπιες στον Εθνικό Κήπο!

Μήπως το κύριο ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι το εξής: Αυτές τις κορυφαίες προσωπικότητες που μας εκπροσωπούν δεν πρέπει πράγματι να τις κατουράς, αλλά μόνο να τις χέζεις; Η απάντηση δική σας…