Social Icons

ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!



Γράφει ο Αντίοχος

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, «Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη», το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης βράβευσε την «Πράσινη Πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής, για την εθελοντική προσφορά της.

Αλλά, οι του Τμήματος Αιμοδοσίας λογάριαζαν χωρίς το… αστέρι του Νοσοκομείου, τον διοικητή Αστέριο Φαρμάκη. Ο οποίος, μόλις έμαθε για τη βράβευση, την ανακάλεσε και επιπλέον διέταξε ΕΔΕ και κάλεσε σε απολογία όλα τα μέλη του Τμήματος Αιμοδοσίας! Και μη περιοριζόμενος σ’ αυτά, απηγόρευσε (!!!) στους εθνικιστές την «υποκριτική» (όπως τη χαρακτήρισε…) αιμοδοσία! Δείτε και ένα μέρος από την κατάπτυστη ανακοίνωσή του… δημοκράταρου:

«Δυστυχώς, μέσα στον κατάλογο των εθελοντών αιμοδοτών – φυσικά πρόσωπα- και στον κατάλογο των συλλογικών φορέων «παρεισέφρησε» και το όνομα «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ» της Χρυσής Αυγής, πράγμα που δεν το γνώριζε η Διοίκηση, αλλά το γνώριζαν όμως οι διοργανωτές Υπεύθυνοι του Τμήματος Αιμοδοσίας. Δυστυχώς τα Δημοκρατικά και Πανανθρώπινα αντανακλαστικά του Τμήματος Αιμοδοσίας χθες δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε απέναντι σ’ αυτό το φασιστικό/ναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής». Αυτή είναι εγκληματική οργάνωση. Θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος των υπευθύνων ανάλογα με το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. Απαγόρευση εθελοντικής αιμοδοσίας εν ονόματι φορέων όπως τα Τμήματα της Χρυσής Αυγής, που φέρουν φασιστικά/ναζιστικά ή άλλα περίεργα ιδεολογικά περιτυλίγματα».

Ποιος είναι, όμως, αυτός ο… Αστέριος, που απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες να δίνουν το αίμα τους για τον συνάνθρωπο; Βαθύ, βαθύτατο ΠΑΣΟΚ φυσικά, το οποίο τώρα σιτίζεται κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά, από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Διορίστηκε διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης τις ημέρες που ο Jeffrey μας έβαζε στο Μνημόνιο (τον Απρίλιο του 2010), έμεινε ακλόνητος στη θεσάρα του (αθάνατη πασοκαρία!) στις τοποθετήσεις νέων διοικητών το 2013, επί υπουργίας του φωνακλά Μπουμπούκου και φυσικά κρίθηκε παραμένων και επί «πρώτης φοράς αριστερά»…

Σύμφωνα με το πλουσιότατο πασοκικό βιογραφικό του, ήταν υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 1986 μέχρι το 1993 και στη συνέχεια «ειδικός σύμβουλος» σε μια σειρά από υπουργεία και κρατικούς οργανισμούς (Παιδείας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας, Γραμματεία Νέας Γενιάς, Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) μέχρι το 2004 και ταυτοχρόνως «εκπαιδευτής σε σεμινάρια ΝΕΛΕ, ΟΑΕΔ, δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού, διαρθρωτικά ταμεία, κοινοτικές πρωτοβουλίες, ΠΕΠ και τομεακά επιχειρησιακά προγράμματα, Β΄ και Γ΄ Κ.Π.Σ. επιχειρηματική δραστηριότητα της αυτοδιοίκησης, ΜΜΕ και επιχειρήσεις ΟΤΑ…».

Ήτοι, αυτός ο βαθυπασόκος πολυθεσίτης ποτέ δεν πρέπει να έπεσε κάτω από τα 10 χιλιάρικα το μήνα (και λίγα λέω…).

(ΥΓ): Εφτάψυχη πασοκαρία, για σένα είναι η ζωή! Λεφτά υπάρχουν, Όλοι μαζί τα φάγαμε και συνεχίζουμε να τα τρώμε αβέρτα, Ζήτω οι κοροϊδάρες που μας ψηφίζουν ακόμα!