Social Icons

ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ



Γράφει ο Νικογιάννης

Το δόγμα Πανούση καλά κρατεί γι αυτό και οι ομοϊδεάτες του κυβερνώντος κόμματος καίνε και σπάνε ότι βρουν στο διάβα τους στο κέντρο της Αθήνας όποτε τους καπνίσει, με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες να είναι στο έλεος του κάθε εγκληματία αριστερού. Έτσι και σήμερα τα ξημερώματα ομάδες ατόμων του γνωστού αντιεξουσιαστικού χώρου προκάλεσαν επεισόδια στους δρόμους που βρίσκονται γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, στη 1.30π.μ. ομάδα αντιεξουσιαστών έκλεισε την οδό Τοσίτσα με κάδους απορριμμάτων, ενώ στη συνέχεια τους έβαλε φωτιά.
Συνολικά έγιναν 18 προσαγωγές και μία σύλληψη. Αργότερα, η ίδια ομάδα πέταξε μολότοφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ που πήγαν στην Τοσίτσα.

Λόγω των επεισοδίων, η Αστυνομία έκλεισε την οδό Πατησίων και στα δύο ρεύματα, από το ύψος της Πανεπιστημίου έως την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Από νωρίς το πρωί, η Πατησίων δόθηκε στην κυκλοφορία.

Υ.Γ. 1 Περιμένουμε να δούμε τι κατηγορίες θα απαγγελθούν στον ένα και μοναδικό συλληφθέντα.

Υ.Γ.2 Από τους 18 προσαχθέντες δεν συνέτρεξε λόγος σύλληψη για κανέναν; Η μήπως έπεσαν τα γνωστά τηλεφωνήματα άνωθεν και αφέθηκαν τα καλόπαιδα για να συνεχίσουν τον «αντιεξουσιαστικό» τους αγώνα;