Social Icons

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ


Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει αταλάντευτες θέσεις. Διαβάστε ένα άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου πριν επτά χρόνια στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» α.φ. 644 – 18 Ιουνίου 2008. Οι Έλληνες εθνικιστές από τότε φώναζαν αλλά…φωνή βοώντος εν τη ερήμω. 

Το ΟΧΙ των Ιρλανδών και το Σύνταγμα της Ελλάδος, που προβλέπει ακόμη και… περιορισμό (!) της Εθνικής μας κυριαρχίας προς χάριν της… «ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης»

Για κάθε Έθνος με συνείδηση ιστορική, με συνέχεια στον χρόνο, όπως οι Έλληνες, αυτό που πρέπει να στέκει πάνω απ’ όλα είναι η Ελευθερία, είναι η Εθνική κυριαρχία. Πόσο σημαντικό, όμως, είναι αυτό στην Ελλάδα του 2008; Στην δημοκρατία και το πολίτευμα, που υπάρχει στην χώρα μας σήμερα;

Στην Ιρλανδία πριν λίγες ημέρες έγινε ένα δημοψήφισμα. Οι Ιρλανδοί απέρριψαν την συνθήκη της Λισσαβώνας, συνθήκη η οποία αφορά άμεσα το περίφημο «Ευρωσύνταγμα». Το «όχι» επικράτησε λόγω του μεγάλου ποσοστού που έλαβε στις αγροτικές και τις εργατικές περιοχές… Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΛΑΟΣ, και όχι οι πλουτοκράτες και οι αστοί, είναι οι κατ’ εξοχήν ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ του Εθνικού Κράτους. Ο επικεφαλής της οργάνωσης Libertas, που ηγήθηκε της εκστρατείας υπέρ του «όχι», ο Ντέκλαν Γκάνλεϊ, δήλωσε ότι πρόκειται για «μια μεγάλη ημέρα κατά την οποία μπορεί κανείς να είναι υπερήφανος που είναι Ιρλανδός». «Αυτό είναι το τέλος της συνθήκης της Λισσαβώνας», δήλωσε και ο πρόεδρος του Σιν Φέιν, Τζέρι Άνταμς, το κόμμα του οποίου υποστήριζε το «όχι» στην συνθήκη, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος. Για να αντιληφθείτε ποιοι υποστήριξαν το όχι, το Σιν Φέιν είναι το κόμμα που αποτελεί την πολιτική πτέρυγα του ηρωικού ΙΡΑ.

Η Ιρλανδία είπε όχι και το όχι αυτό της Ιρλανδίας πράγματι βάζει δυναμίτη στα θεμέλια αυτού του μορφώματος που αποκαλούν Ευρωσύνταγμα, το οποίο στην ουσία καταργεί τα εθνικά κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Εις ό,τι μας αφορά σαν Έλληνες όμως, μάλλον δεν πρέπει να έχει και μεγάλη σημασία το Ιρλανδικό όχι, αφού έχει φροντίσει εκ των προτέρων η πολιτική μας εξουσία και μάλιστα πολλά χρόνια πριν να επιτρέπει (για… εθνικούς λόγους!…) την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ