Social Icons

ΑΔΕΡΦΕΣ (ΑΠΟ ΣΟΙ) ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ, ΓΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ… ΣΕΛΑ (;;;)



Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Ιδού τα νέα ήθη και τα εθιμα που μας επιβάλλουν οι Συριζαίοι – και οι συν αυτώ – που με την ανοχή και ενοχή της ψοφοδεξιάς κατάκτησαν την εξουσία! Χασισωμένη και άνεργη η εναπομείνουσα νεολαία να συμμετέχει σε φιέστες για τα χασίσια στις μεγάλες πλατείες της χώρας, στις Gay παρελάσεις, και στις ξεβράκωτες ποδηλατοδρομίες, αδιαφορώντας για την πλημμύρα των λαθρομεταναστών που έχουν κυριεύσει την χώρα από άκρη σε άκρη, αδιαφορώντας για την οικονομία, την παιδεία, τα Εθνικά θέματα.Βέβαια, κάποια στιγμή θα έχουν θέμα όλοι αυτοί γιατί οι νέοι ένοικοι δεν τα γουστάρουν αυτά… Αλλά ποιος νοιαζεται σήμερα… Η… σέλα να είναι καλά..
Δυστυχώς, αυτό που θέλουν οι νεοταξίτες, να είστε σίγουροι πως πετυχαίνει. Και ευθυνόμαστε ΟΛΟΙ εμείς που αδιαφορούμε για ότι συμβαίνει και που σήμερα βρίζουμε που δεν έχει καλό καιρό να πάμε για μπάνιο χαμένοι στον μικρόκοσμό μας αδιαφορώντας επιδεικτικά για όσα λάθος συμβαίνουν.
Η Ελλάδα μας σε πολύ λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει! Και τα παιδιά μας θα ζουν σε μια αισχρή πραγματικότητα, που θα έχουμε αφήσει να διαμορφωθεί επειδή κάποιοι σήμερα μας λανσάρουν τον βούρκο της ψυχής τους ως… μόδα!
Γιατί στην ουσία αυτό θέλουν και γιαυτό διώκουν την Χρυσή Αυγή και τους Χρυσαυγίτες, τους βουλευτές και τον Αρχηγό του κινήματος! Τους μόνους που αντιστέκονται σθεναρά, τους μόνους που μιλούν με καρδιά και αλήθεια στην Βουλή, για Ελλάδα και Έλληνες, καταγγέλοντας τους δούλους του μνημονίου και του ξεπουλήματος…

Ιδού τα χάλια τους…:





Υ.Γ. Από πότε και πού έχει καθιερωθεί η γυμνή ποδηλατοβόλτα…. κανείς δεν ξέρει. Ας ρωτήσει κάποιος τον Μπουτάρη…

Υ.Γ. 2: Άν ζητούσε η Χρυσή Αυγή τον χώρο του Λευκού Πύργου ή την πλατεία Συντάγματος στην Αθήναόπου έγινε το φεστιβάλ Χασις, για μια διανομή τροφίμων στους Έλληνες που υποφέρουν τα πάνδεινα εξαιτίας των μνημονίων που υπογράφουν όσο μας απασχολούν με βλακείες τέτοιου τύπου, ακόμη τα ΜΑΤ θα ήταν στον αποκλεισμένο χώρο και κανείς δεν θα πλησίαζε από τα χημικά…! Καταλάβατε