Social Icons

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!



Τελευταίες αναλαμπές για τα καρα-λαμόγια των ΜΜΕ, οι μέρες (ή οι ώρες…) που μας χωρίζουν από τη μνημονιακή συμφωνία των Τσιπροκαμμένων με τους διεθνείς τοκογλύφους! Εδώ και τεσσεράμισι μήνες μας τα ’πρηξαν, για τους «Νέους Καραϊσκάκηδες», τη δήθεν στροφή προς την Ρωσσία και την… Κίνα, τα BRICS και της γιαγιάς τους το μπουγαδοκόφινο! Την ώρα που θα υπογραφεί το νέο Μνημόνιο, τελειώνει η βασιλεία τους!

Ας απολαύσουν, λοιπόν, το λίγο χρόνο που τους έχει απομείνει κι ας ταΐσουν με το τελευταίο κουτόχορτο τα κορόιδα που τους πιστεύουν, ότι ο… αγέρωχος Τσίπρας έστειλε… τελεσίγραφο (!!!) στους τοκογλύφους «Take it or leave it» με τις προτάσεις του, που περιέχουν όλες τις… «κόκκινες γραμμές», ή ότι τους… κάθισε στο τραπέζι και τους ζήτησε να γίνουν… ρεαλιστές, ότι πάμε για… κούρεμα του χρέους κι άλλα τέτοια, που μόνο ΗΛΙΘΙΟΙ είναι δυνατόν να πιστέψουν!

Και γρήγορα να φροντίσουν να βρουν τρύπα (ή στου βοδιού το κέρατο…) να κρυφτούν, γιατί η οργή του λαού για τη μεγάλη κοροϊδία, θα ξεσπάσει απάνω τους!