Social Icons

ΣΗΜΕΡΑ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ…! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!»


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια, δύο χρόνια μετά, να βλέπεις ένα βίντεο που φτιάχτηκε σαν από μόνο του, παίρνοντας ήχο και χρώμα από την πυρωμένη ψυχή και τα μάτια που έβγαζαν φλόγες, να μεταφέρει αναλλοίωτη την δύναμη της πίστης αυτών των λίγων, που έμειναν εκείνο το βράδυ στην βροχή και στο κρύο, για να δουν πως αυτό δεν ήταν το τέλος, όπως έλεγαν οι πολλοί, αλλά η αρχή του δρόμου προς τη Νίκη, να γίνεται σημείο αναφοράς ενός ανένδοτου αγώνα…

Γιατί εμείς περνάμε απαρατήρητοι… Το έργο μας όμως μένει πίσω…
Και η δικαίωση έρχεται… Και στο τέλος, Εμείς θα νικήσουμε… Γιατί πολεμάμε με το δίκαιο πίσω μας. Και είναι το δίκαιο μας ήλιος που τυφλώνει τους σκευωρούς και όσους μας διέβαλλαν…
Αυτό που εξακολουθεί και σήμερα όμως ακόμη να διώκεται, παρά την έντεχνη προσπάθεια συγκάλυψης, είναι οι Ιδέες και το Φρόνημα, η Αλήθεια και η Εντιμότητα. 

Και οι όποιες δηλώσεις της όποιας ανθελληνικής κυβέρνησης, «υπέρ μια δίκαιης δίκης» αποτελούν απλά και μόνο την εκδήλωση μιας άκρατης υποκριτικής δήθεν πολιτικής «μεγαλοψυχίας».
Οι πολιτικοί κρατούμενοι της αστικής δημοκρατίας, οι αδίκως προφυλακισμένοι Συναγωνιστές μας, ο Αρχηγός μας που απλά μεγάλωσε λίγο το κελί του, γρήγορα θα είναι ελεύθεροι κοντά μας, αφού όλη αυτή η συνομωσία που στήθηκε πάνω σε σαθρές βάσεις έχει ήδη καταρρεύσει.
Από όλη αυτή την δοκιμασία, το Εθνικιστικό Κίνημα, θα βγει ισχυρότερο και πλέον συγκροτημένο, συνεχίζοντας τον Αγώνα του για την Απελευθέρωση της Πατρίδας και την Αναγέννηση του Ελληνισμού. Και αυτό το ξέρουν όσοι συνεχίζουν να προκαλούν αποκαλώντας μας υποτιμητικά «Φασίστες».


Συνεχίζουμε αμείωτα τον αγώνα!
Η Ελλάδα θα νικήσει… 
Ζήτω η Νίκη!